dissabte, 19 de novembre del 2011

533-VILATANS DE MANLLEU.....SOU MESELLS ?


Fa uns dies que els carrers de Manlleu estant esvalotats, Tot un equip de pintors, a marxes forçades y com a bons estajanovistes, estant convertint, pràcticament, a tots els carrers de Manlleu en zona blava, o sigui de pago per aparcar, quan feia anys, de quan era alcalde en Joaquim Vivas, de tan bon record i ves si ha plogut des de aleshores, que els va anular totalment, per la qual cosa, estaven molt “mal acostumats” els manlleuencs i els que hi anem molt sovint .

Al explotar la bombolla del maó, els ajuntaments s’han trobat que els ha fallat la tant important partida d’ingressos que per els permisos d’obres aconseguien i tothom es pensava que això dels aparcaments, era una nova forma per disposar de més diners per cobrir les despeses del Ajuntament........doncs no, resulta que el 100% d’aquests importants ingressos, aniran a parar i “només” durant 20 anys a les butxaques de l’empresa que ha construït el pàrking de la Plaça..........jo també en faria moltes d’obres a casa meva pagant els altres.

Tinc molta relació amb el poble de Manlleu i us puc assegurar que fins avui, encara mai he es- coltat a cap vilatà, parlant bé de les actuacions del seu alcalde per què diuen que....”no n’endevina ni una”. La primera atzagaiada, ja la va fer quan va debutar, al donar nada menys, el nom de Frederica Montseny al Centre Cívic de Manlleu.........tant ignorant és, que encara no està assabentat que aquesta senyora era una de les més destacades dirigents de la FAI -Federació Anarquista Ibèrica- autora del 99% dels assassinats comesos a zona republicana, a partir del 18 de juliol del 1936 i és per aquest motiu que jo pregunto.........si son mesells, per què per exemple a les darreres eleccions autonòmiques de finals de l’any passat, el partit del alcalde va sortir el quart per número de vots i en canvi a les municipals, fetes posteriorment aquest any, les van guanyar. Si no hi ha “marro”, com algú assegura saber, confirma que els manlleuencs realment es que son mesells.

I els partits de l’oposició com CiU i PSC, que fan ?.... doncs com sempre....... dormint a la palla

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat al setmanari "MÉS" de Vic el 22/11/2011.

I a les eleccions generals del passat dia 20 ha succeit el mateix: El partit de l'alcalde de Manlleu ha sortit quart per número de vots. O sigui que només ha sobrepassat a ICV-EUA, el que vol dir que es confirma que hi ha d'haver "marro" a les eleccions municipals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada