dimarts, 29 de novembre del 2011

536-LA INUTILITAT DELS DIPUTATS I ELS SENADORS O AIXÒ SI QUE SERIEN “RETALLADES”


Llegit a la premsa: El PP disposat a estudiar la reducció del nombre de diputats, senadors i edils. Seria possible, no solsament això, si no anular la totalitat de tots ells, pels motius que justifico a continuació.
I això va tant pels del Congrés i Senat de Madrid, com pels 17 Parlaments Autonòmics. Ara que s’està airejant a la llum pública, per fi, totes les “mamandurries” de que gaudeixen els mateixos i que ells es varen autoconcedir -que els hi hauria de caure la cara de vergonya- entre moltes d’altres, amb les seves pensions, de que amb només set anys de cotitzar com a tals, tinguin els mateixos drets que als treballadors que se’ls exigeixen, de moment, 35 anys per aconseguir la pensió màxima, quan segons la Constitució, tots els espanyols som iguals davant la llei, o que només cotitzen el 4,5% per l’Impost del IRPF o es que aquests pel sol fet de ser diputats o senadors tenen “butlla” o ja no son espanyols, però ja seria hora d’eliminar-los per la seva inutilitat, sempre segons el meu modest criteri. Ells, com tothom, cobrar la pensió pel que han cotitzat
Diuen que treballen de valent dins les fantasmagòriques “comissions”. Perdonin que ho posi en quarentena. Només cal veure’ls amb un “Ple”, quan estant a la vista de totes les TV...... que faran quant no els veu ningú. Un està llegint el diari, l’altre parlant amb el mòbil, l’altre fent “burilles” i l’altre dormitejant......i a la que han acabat de parlar el cap del govern i el de la oposició, i amb una desconsideració total, a la resta de portantveus, tots com un sol home, al 90% els hi ve de sobte, segons ells, una necessitat fisiològica i abandonen el hemicicle, quant als treballadors normals sempre se’ls ha dit que un ha de sortir de casa “c.....i p.....”. Us imagineu si en una Empresa de cop i volta, el 95 % dels treballadors deixessin la feina pel mateix motiu ?. Segur que els hi obririen un expedient i serien sancionats o fins i tot acomiadats i no tornen al seu escó, fins a l’hora de votar a esperar que el seu portantveu aixequi el dit per senyalar-les -i molts més d’una vegada encara s’han equivocat al polsar el botó- si tenen de votar, SI ó NO o ABSTENIR-SE, com si fossin un rellotge de repetició, quant tant fàcil seria que únicament el portantveu de cada partit, representés el numero de vots aconseguit a les eleccions i eliminaríem tota aquesta inútil parafernàlia de cada Ple, que no serveix per res. La majoria d’ells en tota la legislatura no han obert ni la boca com si fossin una estàtua de cera..........si no es per badallar- Us imagineu els mils de milions d’euros que ens estalviarem i que els paguem amb els nostres impostos i més actualment amb els plans de restriccions i “retallades” degut a la crisis ? Ah ! i adéu a la tant criticada, Llei de Hont.
Després, les “Ambaixades Catalanes”, que tampoc no serveixen per res i els milions que ens costen. Vaig demanar al inefable Carod-Rovira, de tant trista memòria, si l’ambaixada de París que regentava per cert el seu germà, em podien fer unes gestiones davant del govern francès........encara espero la resposta. El que confirma una vegada més, que no serveixen per res
Els capritxos de doblar les pel•lícules al català i menys en temps de “necessitats”.. No cal, tots coneixem l’espanyol. Hi han coses molt més imprescindibles com es la sanitat i el “copagament”.
Dubto però que cap govern agafi el brau per les banyes i fent-se l’harakiri, com es van fer les últimes Corts franquistes i es decidís ni tant sols a proposar-ho i si no, per què no fem un referèndum de tots els espanyols -ara que estant tant de moda- amb aquesta proposició....segur que guanyaríem per golejada.....però tots sabem que ja fa més de dos mil anys que, Jesucrist va venir de redemptor........i el van crucificar.
I les sucoses pensions vitalícies, despatx en lloc selecte, secretaria, guarda espatlles, xofer......als expresidents de la Generalitat i a Sant de que ? Ara “només” en tenim 3 però d’aquí a 25 anys qui ho aguantarà ? I com pot suportar Espanya, 18 governs, El Central i els 17 de les Autonomies ?
Ara mateix, Jose Montilla.....sou de expresident i a més a més serà senador, quines penques !
PERE PI CABANES – Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada