dissabte, 8 de setembre del 2012

645-SENYOR MAS, UNA DONA LI ASSENYALA EL CAMÍ

I això va també, pel president del Govern, senyor Rajoy  i els de totes les comunitats autònomes.

Llegit a la Premsa:  La presidenta de Castella-La Manxa, Maria Dolors de Cospedal, va  proposar i ahir dia 6 va ser aprovat per el Ple de les Corts, modificar l’estatut de la comunitat per reduir a la meitat el nombre de diputats i que deixin de cobrar un sou públic. Compaginaran la feina de diputats amb una activitat privada.

Els Procuradors a Corts franquistes no cobraven pas res.

Si aquesta “fausta nueva” s’apliqués a tot Espanya, s’imaginen els mils de milions d’euros que ens estalviaríem cada any i que aquests diners es podrien aplicar en coses molt més edificants  i profitoses, essencialment en èpoques de retallades i de pas els diputats es convertiren aleshores en veritables “pares de la pàtria”.

Jo encara vaig arribar mes lluny, fa anys que vaig proposar, però sense èxit,  que només en els plens  hi hagués el portaveu de cada partit i que votaria pels diputats que li corresponien  i evitarien l’espectacle xafogor de veure que, un llegeix el diari, l’altre fa burilles, l’altre telefona, l’altre fa la migdiada i només han d’estar esperant que el portaveu senyali amb els dits que han de  votar. Per aquest viatge no es necessiten pas alforges, doncs a la que han acabat de “llegir” els dos primers espases, a tots ells els hi ve de cop una necessitat fisiològica, que deixa, l’espectacle xafogós de veure el Congrés o el Parlament quasi buit.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada