dimarts, 2 d’octubre del 2012

665-SR. RAJOY, VOSTÉ SERÀ UN POCAVERGONYA.......

-I ja veu que no el titllo de f.... de p..... com ho va fer l’escriptor, humanista i economista, en José Luis Sampedro Sàez, el 27 de maig a Internet-  si no revalora les pensions pel 2013.

 Segurament es deu recordar que quan en Rodriguez Zapatero les va congelar i vostè estava a l’oposició, va posar el crit al cel i va prometre i confirmar en la seva campanya electoral, que si vostè arribava a governar, compliria estrictament, el Pacte de Toledo, el que vol dir que les pensions s’apujarien d’acord amb l’IPC de cada any.

Vostè per el  2012, ens les va apujar un 1% que amb l’augment posterior del IRPF, el escatainat augment se’n va anar tot i més a fer punyetes i a més a més incrementat amb el “medicamentazo” o sigui els medicaments que ara no hi entren o el copagament, ha resultat que  el 2012, al final haurem  cobrat menys que quan en Zapatero.

Al 30 de setembre estem amb l’IPC al 3,50 i encara falta octubre i  novembre, o sigui que si no ens abona aquest 2,50 % faltant, o el que sigui al 30 de novembre, vostè, parlant en “roman paladino”  ens els haurà ROBAT  als pensionistes.

Que ara vostè diu no te diners per complir la seva promesa ?..... doncs com a president del govern, busqui’ls, com es la seva obligació, per què segurament que per cobrar el seu sucós sou i els dels seus ministres, diputats, senadors i Déu i s’ha mare i que els hi paguem amb els nostres impostos, segur que sempre en troba.

Si no ho fa, queda desautoritzat per sempre més, per presentar-se a governar-nos.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada