dissabte, 27 d’octubre del 2012

692-ELS “ESTALVIS” A SANITAT ?



Jo no se com la ministra de Sanitat  Ana Mato, te la barra i la pocavergonya de blasonar, de que han estalviat 892 milions, 636 en tres mesos, en el que va del any, de la  “desmesurada” despesa farmacèutica i posa  veda al “malbaratament”, degut a les”sabies” mesures adoptades per aquesta bona senyora.

Vostè ens pren per babaus ? Sap a quines costelles han anat a raure aquest milions, que vostès s’estalvien.........doncs a les dels pobres pensionistes, que ara hem de pagar un 10% del cost de les medecines i que abans les teníem de franc, ja que per aquest motiu havien cotitzat durant tants anys i que era lo acordat però que el govern se ha passat aquesta obligació contractual, pel replà de l’escala, apart del euro per recepta, que només paguem els catalans, que estem sota la fèrula del senyor Mas i després, dels que abans pagaven un 40 % i ara poden arribar a un 50 o un 60%.

O sigui que no es cregui tant llesta........doncs tots ho sabríem fer de resoldre els problemes econòmics ........però sobretot, pagant els altres.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat al bisetmanari EL 8 NOU de Vic el 2/11/2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada