dimecres, 16 d’abril del 2014

1100-EL “QUICO” HOMS, ES PENSA QUE ES EL REI DEL MAMBO !

O es que no es vol assabentar de com estant les coses, que s’hagi atrevit a fer aquesta demanda o insinuació amb en Rajoy:

El convida a que pregunti a la UE sobre l’encaix de Catalunya. Homs creu que “seria preferible” disposar del dictamen abans de la consulta del 9-N.

 Però ell es creu encara tan infantilment, de que el govern del PP els deixarà fer la “consulta” ?. No va quedar prou clar l’altre dia al Congrés dels Diputats, que una vegada més els hi varen dir als tres mosqueters, que hi va enviar el caganer d’en Mas, a tot que NO !.

Tots sabem de que la Generalitat i de bell antuvi, que no te calés per res i tot se’n va en retallades a tort  i a dret. Doncs sabeu amb que es gastarà el poc circulant que encara deuen poder disposar ?

Que pagarà aquest any 2014, 720.000 euros a Independent Diplomat, un lobby britànic i que està especialitzat en conflictes internacionals, perquè generi un clima  a l’estranger favorable al procés sobiranista i la celebració de la consulta.

Es que encara no estant escarmentats del fracàs absolut que var tenir a Sevilla, l’Homs i per el mateix motiu, intentar convèncer als espanyols exactament de lo mateix, que ara volen també  convèncer als estrangers, si al únic que haurien de intentar fer-ho es amb en Rajoy, però aquest tots sabem que no està pas per aquestes collonades, que diria en Pla.

Han pensat o intentat mai de fer servir aquest 720.000 euros amb si podien subornar amb el Rajoy ?  que de més verdes en maduren, per què tots “pensem” que malgrat el que ell ara digui, segur que va acceptar les “almoines” que de tant en tant i amb diner negre, li anava donant en Bárcenas.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada