dimecres, 30 d’abril del 2014

1112-MONTSERRAT CABALLÉ, IMPUTADA PER UN FRAU A HISENDA DE 508.000 EUROS

El fiscal acusa a la soprano, de”simular” la seva residència fiscal a Andorra i els hi reclama de la renda del 2010.

I segur de que a aquesta bona senyora, la Generalitat li va otorgar la Creu de Sant Jordi i no m’extranyaria tampoc gens ni mica, de que fins i tot, fos independentista

I es que davant els calés......la pela es la pela.

(De totes maneres, ja coneixem l'esport preferit dels d'Hisenda en cada nova campanya anual: a buscar un possible evasor fiscal conegut per treure-li els drapets al sol, i si és català, millor que millor: "¡Que se jodan esos cabritos catalanes separatistas!"). 

Vostès es pensen que lo de la Cavallé i els seus impostos no ho sabíen ja els del Fisco, des de feia temps? Perquè esperar, doncs l'època de la declaració de renda per a fer-ho públic? Se'ls hi veu massa el "plumero" a aquests "pares de la Pàtria" del govern central!

A més: ja saben que els diputats i senadors NO PAGUEN IMPOSTOS PEL 40% DE LES SEVES RETRIBUCIONS? I això, perquè s'han fet unes lleis que, per a ells, aquest tracte privilegiat els resulta completament "legal". Doncs per a mi, això és no solsament una ESTAFA a Hisenda, sino a tots els ciudadans als que ens obliguen a pagar fins a l'últim euro que ingressem. Per a quan la persecució fiscal d'aquests personatjes que, fins i tot, s'autoanomenen sarcàsticament "servidors públics"? I encara s'estranyen de que, el qui pot, miri de portar els diners que ha guanyat amb l'exercici de la seva professió, no atracant un Banc, fora de l'abast de la voracitat dels voltors dels diferents governs central i autonòmics? Posin uns impostos raonables, i després persegueixin als evasors. Amb la situació impositiva confiscatòria actual, molts ciutadans no podem sino pensar amb respecte a Hisenda que "el que roba a un ladrón..."

PERE PI CABANES

Sant Hipòlkit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada