diumenge, 20 d’abril del 2014

1102-ESPANYA DEU 987.945 MILIONS D’EUROS

O sigui quasi un bilió d’euros i sabeu quan representaria això de les antigues pessetes, tenint en comte de que cada euro val 166,39 pessetes, vosaltres mateixos us feu la operació ja que cap calculadora  arriba a tenir tants zeros dins de la mateixa.

I aquest és el volum de deute públic espanyol, al febrer o sigui un 96 % del PIB . I segons els entesos, aquesta quantitat encara no es el deute real, sinó únicament la part comptabilitzada per la Comissió en el seu procediment de dèficit excessiu, doncs dels anys 2007 al 2013 em augmentat el deute a raó de uns 101.000 milions d’euros al any quan abans érem dels països menys endeutats.

 I després ens surt el pastanaga d’en Mariano Rajoy i ens assegura de que Espanya “va bien” i que ja sortim de la crisis i no es dona compte de la hipoteca que deixarem no als nostres besnéts, sinó a tota les  generacions venidores que mai més es podran treure aquest dogal del coll.

I qui en te la culpa de tot aquest merder ? doncs tots els espanyols que amb els seus vots varen concedir aquesta majoria absoluta de que el govern del PP en gaudeix  hi que l’han convertida en la pitjor de les dictadures, que fins i tot supera als quasi 40 de la era franquista.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada