dimecres, 23 d’abril del 2014

1107-BÁRCENAS DECLARA DAVANT DE RUZ, DE QUE TOTS TENEN CAIXA “B”

Aleshores si ara sabem fefaenment, de que fant trampes i porten comptabilitats “B”, cosa que ja ho em pensat sempre, de la immoralitat habitual de tots els partits polítics que ens han governat i que per la qual cosa, estant fora de la Llei, si son precisament ells, els qe han de predicar amb l’exemple, per què no els eliminem de una punyetera vegada i a veure si trobem saba nova, que ens faci oblidar aquests tants anys de corrupció, que em tingut de soportar d’ençà que “gaudim” de la democràcia.

Tots recordem el que va dir Maragall en ple Parlament de Catalunya al govern de CiU: “El vostre problema es lo del 3%”! i malgrat els escarafalls que va fer el partit aleshores governant a Catalunya, al final s’ha demostrat de que realment era veritat. al estar imputada actualment Convergència, amb les martingales d’en Millet i relacionat amb l’escàndol del Palau de la Música.

En Camps, l’expresident de la Comunitat valenciana, el varen fer dimitir i ja abans de ser jutjat, al haber-se demostrat de que persones poc honorables, li havien pagat vestits.

Doncs si Bárcenas assegura que a través de la Caixa “B” del PP, també es va fer el mateix amb en Mariano Rajoy, o sigui pagaments de sastreria per valor de 10.000 euros, aleshores per què no el fan dimitir ?

O tots moros o tots cristians.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada