dilluns, 3 de febrer del 2014

1038-RAJOY “ASSEGURA” DE QUE JA HEM SORTIT DE LA CRISI

Voleu dir de que aquest bon senyor que tenim per president del govern i que sembla que més aviat ens va tocar en una rifa, en la que no hi havia manera de poder acabar de vendre els “números” i que cada vegada que parla se li allarga el nas com a Pinotxo, que viu a Espanya ? per què dubto de que cap ciutadà dels de a peu, ens  hagim pogut donat compte de que això es realment veritat o ha estat el seu somni de una nit d’hivern, però que ell no tenia son.

Només cal preguntar-ho a TOTS els pensionistes, perquè crec que el meu cas ha de ser el del 100 % dels mateixos.

Augment de la pensiò mensual per el 2014: 4,76 que per 14 pagues fan un total de 66,64 euros anuals.

Pagos extres del 2013 que ens ha encolomat el govern del PP: Medecines que abans hi entraven dins de la SS i ara no i el 10 % que ara em d’abonar de les mateixes i que per aquest motiu, vaig tenir de pagar un total de 568 euros i aquest any que n’em ja de  abonar, per què hi fan repercutir el que ara segons ells, ja no serveix en canvi per calcular l’augment de les pensions, l’IPC i que serà del 11,10 % i amb l’augment del IRPF en la meva Declaraciò de la Renda, hi he tingut d’afegir comparat amb la dels anys anteriors 574,55 euros o sigui que fan un total, de 1.142,55 euros,  que si segons l’embustero d’en Rajoy, això es sortir de la crisis, es que s’ha produit un miracle o realment deu haver estat a les costelles dels pensionistes.

A més, quan els “aturats forçosos” creats pels últims desastrosos governs, baixin dels 6.200.000 (i no 4 milions, com diuen els del PP), ja veurem per nosaltres mateixos que la situació en aquest país comença a millorar. No caldrà que ens ho digui el calçasses d’en Rajoy, el qual només obre la boca per a dir mentides i bajanades.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat  al diari de Barcelona ARA, el dia 5/2/2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada