dimarts, 25 de febrer del 2014

1052-A CATALUNYA TENIM UN MAL EDUCAT DE SOCA-REL

Un exdirigent de Solidaritat, naturalment només podia ser un de la ceba, que era allà  a MWC perquè es un emprenedor digital, que es va voler fer l’homenet i guanyar el seu minut de gloria a la Televisiò i aprofitar al mateix temps la ocasió, per fer-se publicitat, el negoci es el negoci, es va negar a estrènyer la mà al Príncep, “perquè  no ens reconeixeu el dret a decidir” segons li va dir. Felip va saludar a la persona que hi havia al costat però va tornar enrera per tornar a allargar-li la mà, dient: “Amic, per educaciò”........, però res el militant s’hi va tornar a negar : “No som amics, te la donaré quan ens deixeu votar”. I el més trist del cas es la cara de complaença que va fer l’impresentable d’en Mas, al que li va gran el seu càrrec actual de President de la Generalitat, al contemplar tant deplorable escena.

Això sol ja desqualifica per indocumentat, a tot un exdirigent de Solidaritat, perquè ell encara no està assabentat de que a Espanya ....... “El Rei reina, però no goberna” ?.......i tot el que aquest  exigeix al Príncep, només ens ho poden donar en Rajoy o en Rubalcaba i a més a més el Príncep, encara no te cap càrrec oficial i a tot arreu a on va, es només en representaciò del seu pare.

Sempre s’ha dit que.....”lo cortés, no quita lo valiente”.......però  per mi aquest exdirigent de Solidaritat......... no es ni cortés ni valiente........ si no un trist mal educat.

I el Príncep els acabava de donar previament a tota aquesta trepa de intansigents de la ceba,  una llicó de educaciò,  ja que el seu discurs l'havia pronunciat...........en anglès en atenció als estrangers, en català per què estava a Barcelona i en espanyol, perquè també estava a Espanya.

A on es el que va dir Cervantes de Barcelona.....”el archivo de la cortesía”.....?

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà   

Puc afegir un escrit (n’hi ha molts més, però sería reiteratiu) del resò que ha tingut aquest fet a la resta d’Espanya, podem suposar que perfectament calculat per Mas i la confraría. Si a aquest govern de la Generalitat els importa una bleda la opinió que els demés tinguin de nosaltres, i volen sembrar la incultura de que els catalans sóm baladrers i mal educats, ho estàn aconseguint amb matrícula d’honor. Que s’atinguin a les conseqüències, si es pensen que això els facilitarà l’aconsecució dels seus objectíus independentistes. No se’n dóna compte el “Molt Honorable” de que portar energúmens d’aquest calibre amb la seva “claca”, el desprestigia, desprestigia la institució que dirigeix, la Generalitat, i desprestigia Catalunya? Si no és capaç de veure ni això, ja s’ho ben trobarà.

A continuació el comentari (font: http://www.libertaddigital.com):

Un independentista se encara con el Príncipe en presencia de Artur Mas

Mas, Puig y Trias contemplaron la escena, sonrieron y dieron la mano efusivamente al "empresario" que se la negó a don Felipe.

Un empresario más conocido por su activismo político independentista que por sus negocios ha sido el cebo utilizado para que el Príncipe de Asturias tome nota del supuesto malestar de los catalanes y de su voluntad firme de ejercitar el "derecho a decidir". Se trata de Àlex Fenoll, fundador de una web dedicada a la venta de ropa y complementos de moda, una empresa poco tecnológica pero incluida entre las participantes en el Mobile World Congress.

El tal Fenoll estaba en la amigable compañía de altos funcionarios de la Generalidad y en primera fila de las personas colocadas al efecto de participar en el pasamanos de la comitiva inauguradora. Al frente de las autoridades que participaban en la inauguración caminaba don Felipe, que daba la mano y felicitaba a los participantes en el salón. Detrás, el presidente de la Generalidad, Artur Mas, el consejero de Industria, Felip Puig, y el alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que también daban manos y repartían parabienes. Hasta que la comitiva llegó a la altura de Fenoll, convenientemente introducido en una privilegiada posición, cara a cara con el príncipe. Éste fue a darle la mano y Fenoll le dijo: "no te doy la mano porque no nos dejas hacer la consulta. Te la daré cuando nos dejes votar", todo ello en catalán. Felipe amagó con dejarlo estar pero volvió sobre sus pasos y le dijo al envalentonado Fenoll que "por educación" debería darle la mano, a lo que el independentista con acreditación replicó: "no somos amigos. Insisto, te daré la mano cuando nos dejes votar".

Mas y Felip Puig no podían ocultar su satisfacción. Con amplias sonrisas contemplaban la escena en primer plano. Cuando el príncipe continuó, Mas, Puig y el alcalde sí dieron la mano a Fenoll, al que parecían felicitar por su "coraje". Fenoll es un fervoroso militante por la independencia de Cataluña que hasta ayer era conocido en los círculos más radicales del nacionalismo por su paso por el partido "Solidaridat per la Indepdència", la formación que fundaran López Tena y Laporta. Muchos de sus militantes, tras el fiasco de las últimas autonómicas, en las que no obtuvieron repesentación, han retornado a Convergència.

Tras encararse con el príncipe, Fenoll corrió a hacer declaraciones a la prensa digital separatista. El diario Nació Digital recoge un vídeo con la secuencia del desplante, la negativa a darle la mano y las amplias sonrisas de Mas y Puig, quien no deja de mostrar un enorme regocijo ante la peculiar escena. Algunos testigos comentaban que estaba preparada de antemano, puesto que no era un acto improvisado o espontáneo, sino que había sido previamente planificado contando con los servicios de protocolo de la Generalidad. Fenoll, por su parte, declaraba al citado medio independentista, que si su gesto "va bien para la autoestima de la gente, ya tengo bastante".


Ara torna a ser en Pere Pi que diu: Fantàstic! No? Així tothom a Europa se’n donarà compte de la classe de fauna que composa l’independentisme català “de primera fila” (esperem que no estenguin aquest concepte a la resta del poble català, sinó estarem ben arreglats)... i creuen que amb aquestes carades i baladronades, a qui correspongui, els facilitaràn el camí cap a la independència. Quines il·lusions! Tot al conrrari! El meu respecte, però, pels independentistes seriosos i respectuosos de la resta del poble català. Però així no es fan les coses. Segueixi així, senyor Mas, i obtindrà justament els resultats contraris als que vol obtenir! Li ho garanteixo.


Sabeu que han escrit avui dia 25 de febrer a 8TV: Espanya te un problema: Catalunya. Però Catalunya te un problema pitjor, caure en mans d’en Mas i en Junqueras.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada