dijous, 20 de febrer del 2014

1048-MIRA QUE DIU EN MAS

El Govern Mas recorda a les patronals que són les persones les que voten, no les empreses.......i qui son els que han d’eliminar el percentatge tant elevat i que fa tants i tants anys  que tenim d’aurats a Catalunya ? si no únicament les empreses, per què el que son  els polítics, estem ben arreglats si esperem de que siguin ells, amb les seves nefastes lleis promulgades fins avui dia, els que ho aconsegueixin, doncs només es lloguen a si mateixos i sempre cobrant els seus sucosos sous i altres mamandurries i només mercès als nostres impostos, per què son els únics espanyols  que encara no s’han a assabentar de la crisis que fa anys que estem “gaudint” a tot Espanya i ells.......”.impasible el ademán”....... com cantaven  els de Falange.

La classe política espanyola, o sigui que també inclouré a la catalana, son les persones més desprestigiades de tot el mon...........i part del estranger...........només cal recordar entre altres menudeses, que al bar del Congrés o del Senat, tenen els gins tònics a la seva disposició, degut a estar subvencionats, a preu de licor de garrafa.

Quan els fotrem fora de una vegada a tots plegats, o com deia el meu avi dels advocats i procuradors..........a l’infern de dos en dos.

PERE  PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada