divendres, 7 de febrer del 2014

1041-L’ONU CONDEMNA AL VATICÀ

Demolidor informe sobre la responsabilitat de l’Església amb els clergues pederastes. La Santa Seu va anteposar defensar la seva reputació a protegir a les víctimes.

A veure quan sorgirà un Papa, que agafi el brau per les banyes i anul·li de una vegada i per totes aquesta ordre del “celibat”, per mi,  tant estúpida com antinatural, que la va ordenar  el segle lV al Concili de l’Elvira (ja veieu,  fins i tot un Concili amb nom de dona) el Papa Siricio, doncs de cap manera això es pot considerar com un mandat  diví, si tots sabem que la major part d’apòstols eren casats i fins i tot i perdoneu la irreverència, però  crec que Jesucrist va tenir un “afaire” amb Maria Magdalena....i....... “muerto el perro se acabó la rabia”..

A més Nostre Senyor quan va crear el mon, ho tenia al abast de la ma i enlloc de crear un home i una dona, podia haver creat només que o un home o una dona......vaja avorriment.

Per què no fan com els pastors anglicans, anglesos,  que es poden casar i formar una família o com també crec que ho fan els luterans d’Alemanya ?.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat al diari  EL PERIÓDICO de Barcelona el 8/2/2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada