dimarts, 10 de juny del 2014

1165-ELS QUE NO VOTEN

M’agradaría molt que em deixesin contestar als senyor Roger Solé Leris, sobre el seu escrit publicat sota aquest mateix títol.

Miri tingui en compte de que els que no varem votar, som els que unicament  guanyarem de debò les eleccions, ja que varem ser  majoria sobre el cens o sigui que som els que realment hauriem de formar govern i el dia que tothom ho faci de no votar, aleshores per fí i gràcies a Deu, tots els partits polítics hauràn de plegar, per manca de clientela i esperar que espontaniament sorgeixi sava nova, cosa que ja se que es parlar de miracles..

I sap del per què no votem ?, doncs es l’únic mitjà que tenim democraticàment parlant per demostrar, el fàstig que fa anys que ens fan els partits políitics i que se’l han guanyat a pols, ja que fins a la data, tots els que ens han arribat a governar estant emmerdats  fins el coll en casos de corrupciò i creiem de que les majories absolutes, malgrat que les hagin aconseguit mtijançant unes eleccions democràtices, son pitjors que la dictadura franquista, que ja es dir. Recordi la del PSOE i la actual del PP.

Vosté ens recomana de que votem en blanc. De cap manera, per què si no votem, cap partit polític s’aprofita del que perceben  per els vots emesos i en canvi si no es vota, no en veuen ni cinc.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada