divendres, 13 de juny del 2014

1169-Fora els Piquets «informatius»

Ja seria hora que algun go­vernant dels que patim, agafés el brau per les banyes, no mi­ressin cap a un altre cantó i eli­minessin d’una vegada i per to­tes de la llei de vaga —que te­nim d’ençà de la democràcia— l’actuació nefasta i violenta d’aquests piquets que més que d’informació sabem veritablement  que  són d’intimidació. 

No cal que informin a ningú, perquè quan s’organitza una vaga, tots ho sa­bem de sobres i no cal que ens ho recordin, ja que fins i tot els que no hi tenim res a veure, també en patim les conseqüèn­cies, perquè de bretolades —només cal recordar la foto que ha sortit a la premsa a on es veu com han deixat un taxi destroçat per un piquet ”informatiu” que n’han fet a l’alçada d’un campanar en la actual  vaga de taxis de Barcelona, que semblava recordar els temps de les camises pardas del partit nazi d'Alemanya. Això sí, sem­pre ve després la frase lapidà­ria: «Perdonin les molèsties», que segurament acceptaran en­cantats als qui han punxat els pneumàtics o els han malmès el vehicle o altres actes vandà­lics. L’article 28.2 de la Cons­titució espanyola diu exacta­ment que es reconeix als tre­balladors el dret a la vaga per la defensa dels seus interessos, però no l'obligació, com pretenen els piquets informatius.

O sigui que els mateixos drets que tenen els vaguistes de no treballar, la tenen els altres que sí volen treballar; i això és la veritable democràcia, perquè els seus mètodes contundents, mal que els pesi... ...és pur feixis­me. No varem lluitar contra la dictadura franquista —quan la vaga era un delicte— per anar a parar a un altre sistema dic­tatorial, per què, el no vulguis per a tu, no ho vulguis per a nin­gú.


PERE PI CABANES. Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada