dimarts, 24 de juny del 2014

1180-A PABLO IGLESIAS SE LI HA VIST EL LLAUTÒ

Com es pot atrevir a declarar, tot un recent eurodiputat i en representació de un país democràtic, de que el terrorisme té explicacions polítiques, quan els terroristes sempre només han estat que una banda d’assassins i sobretot l’ETA, que amb el seu esquer i la capa de un nacionalisme tronat, varen  arribar a assassinar  a prop de mil persones.

Jo no li desitjo cap mal, únicament de que ell o un de la seva família, hagués estat dins  de Hipercor el dia 19 de juny del 1987, data del atemptat.

I això  li diu una persona que des de que es va inaugurar aquest Super cap els anys 1970, quan El Corte Inglés va adquirir el Híper  Radar i fins el any 1990, que al jubilar-me ens varem decidir anar a viure a Osona, a on havia nascut la meva mare, cada divendres sens falta i després de dinar hi anàvem a comprar i deixàvem el cotxe, exactament a la entrada del pàrking allà mateix a on hi varen deixar el cotxe amb els explosius aquesta banda de criminals.

I per què aquell únic divendres i amb tants d’anys, no hj varem anar i encara no se pas el per què ?. Destins de la providència.

Amb declaracions com aquestes i amb el seu pentinat d’apòstol, dubto de que mai més en cap de les properes eleccions i gràcies a Deu, pugui  tornar a assolir els vots d’aquestes europees.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada