dimecres, 1 de maig del 2013

794-SENYOR MAS, EL QUE ES FOTI EL TALL, QUE ES FOTI ELS OSSOS


Per què ara resulta que......... “La Generalitat encoratja les donacions al Banc dels Aliments”...... o sigui que vosaltres, continuareu vivint a les costelles dels nostres impostos i continuareu amb els vostres suculents sous i altres mamandurries, que vosaltres mateixos us haveu autoconcedit i aquestes donacions las em de fer per exemple, els jubilats que no s’ens ha abonat les diferències del IPC fa anys, ni s’ens ha augmentat la pensiò d’acod amb el Pacte de Toledo i que vosaltres ens vareu fer pagar un euro per recepta i sort que el Tribunal Constitucional, afortunadament, us ho  ha fet anul·lar i que ara paguem un 10% dels medicaments que per l’edat necesitem i en canvi quan erem joves i cotitzavem i no en costavem ni cinc a la Seguretat Social i després surt la beneventurada de l’Ana Mato, Ministre de Sanitat, blasonant i amb triunfalisme, sobre l’estalvi que ha aconseguit per la disminuciò de la  despesa farmacèutica i ella no s’ha assabentat encara, que tota aquesta disminuciò,  la traspassada las ciutadans amb aquest 10 % que paguem....així CUALQUIERA fer estalvis a les costelles dels pensionistes.

I també hi han de col·laborar amb  les vostres disbauxes, els mateixos empleats al que els hi heu congelat el sou i a mes a més, els hi heu robat la paga de Nadal ?.

I si el Bancs del Aliments, ara ha d’ajudar a tanta gent, la culpa només es de tots els governs que fins ara em tingut,.... que tots han estat només que una colla de ineptes.

Gràcies a les seves mesures, de moment, “només” tenim  més de 900.000 aturats a Catalunya, i creixent sense fre. És il·lustratiu llegir, per exemple, llegir un fragment d’un article a l’efecte publicat per Europa Press el 25/04/2013:

 

“El número de parados en Cataluña supera ya las 900.000 personas

 

El paro en Catalunya ha crecido en 17.100 personas durante el primer trimestre de 2013, hasta alcanzar un total de 902.300 desempleados, lo que supone un aumento del 1,94% y sitúa la tasa de paro en el 24,53%.
Así lo constatan los datos de la Encuesta de Población Activa (EPA) hecha pública este jueves por el Instituto Nacional de Estadística (INE).
En el conjunto de España, el paro subió en 237.400 personas en el primer trimestre respecto al trimestre anterior, un 4% más, situándose el número total de desempleados en 6.202.700 personas, cifra inédita hasta ahora para la economía española.
Catalunya se sitúa como la segunda comunidad autónoma con un mayor incremento interanual del paro, con 65.300 desempleados más que en el primer trimestre de 2012 --un 7,8% más--, solo por detrás de Andalucía con 144.100 más.”

En voleu més?:

'The New York Times' alerta del "despilfarro" de las 17 Comunidades Autónomas españolas.


El prestigioso rotativo estadounidense destaca que: "Aunque la situación general fiscal de España no es tan grave como Italia, tiene otro problema particular: El grave déficit presupuestario de sus 17 regiones autónomas, que han gastado imprudentemente durante la última década". El diario progresista subraya que "las evidencias del despilfarro regional salpican todo el país". Apunta, además, que la deuda de las autonomías en España en su conjunto ha aumentado un 22% en un año, pasando de 110.000 a 135.000 millones de euros, y recuerda que "hay decenas de miles de millones de euros de deuda regional oculta por descubrir", cantidad que ha valorado entre los 20.000 y los 30.000 millones de euros adicionales.

No es molestin en pretendre enganyar-nos als ciutadans amb discursos embusteros i  allunyats de la realitat, com si estéssim tarats del cervell. Tenim mitjans d’assabentar-nos exactament del que passa i còm governen vostès, a fora de les nostres fronteres.

Per si no ho saben, vegin còm es reventen vostès els nostres impostos:



Moltes gràcies a tots per tot, polítics ineptes.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada