dijous, 30 de maig del 2013

817-ESTEM GOVERNATS PER UNA TREPA DE DELINQÜENTS ?

Avui m’he llevat amb dues noticies de les que n’hi havia per entornar-se’n al llit, la primera, que he rebut L’Esborrany de la Declaració de la Renda de l’any 2012 i malgrat que els pensionistes tenim pràcticament les pensions congelades des de que ho va encetar  en Rodriguez Zapatero i que a més a més, ara ens hem de rascar la butxaca quan anem a recollir medicaments a la farmàcia, que després d’anys i anys que no hem costat ni cinc cèntims a la Seguretat Social, actualment i degut a la edat, en necessitem alguns, o sigui que per un cantó t’apugen la pensió un 1% i per un altre cantó ve “el tio Paco con las rebajas” i aleshores t’apugen l’impost del IRPF o sigui lo comido por lo servido i aquest any haig de pagar 574,55€ MES, apart de les retencions mensuals durant l’any.

I ara ve la segona noticia que aquesta si que “clama al Cielo”. Resulta quje el president del Congrés dels Diputats, Jesús Posada, ha acordat una subvenció de 1.050.000 euros per els serveis de restauració, de  la “Cantina” del esmentat Congrés, a fi de que els POBRES diputats, puguin anar a la mateixa i disposar de tota clase de menjars i licors, a preu de saldo.

O sigui que els meus impostos han de servir per atipar i poder anar de copes a aquesta colla de impresentables ?, però qui es pensen que son aquests “pares de la Pàtria” que “gaudim” ? que jo sempre ho he dit ........per tenir pares així......millor orfes.

I els Bars i Restaurants del voltant del Congrés, no es queixen d’aquesta competència oficial, però deslleial ?.

O sigui que segons els que ens governen, desgraciadament,  no hi han calès per res, ara be, per ells, sempre surten de un lloc o altre, es a dir....QUE A ESPANYA, TOTHOM, S’HA D’ESTRÈNYER  EL  CINTURÒ.........NATURALMENT, MENYS ELLS ?

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada