divendres, 17 de maig del 2013

807-PERLES POLÍTIQUES

Urkullu, el lehendakari basc, diu que el seu govern, no tenen ni amics ni enemics, que només tenen,  com els anglesos, interessos i que per això s’afegeix a les comunitats que s’oposen a un repartiment de dèficit asimètric del concert econòmic que doni més aire  a les autonomies més castigades, quan el País  Basc gaudeix de l’asimetria  del seu exclusiu concert econòmic, que va aixecar la indignació de Mas-Colell, el Conseller d’Economia de la Generalitat.

I per això els de CiU, el dia del Aberri Aguna encara van a fer els ninots i el “paripè” a donar-lis recolzament ?

Els pensionistes, encara tots en recordem que gràcies al PNV, en Rodriguez Zapatero va tenir majoria suficient, per poder decretar, quan per primera vegada  ens va congelar la pensió.

Una altre del Rajoy: Diu que ha pogut recuperar el diàleg amb els agents socials.......però que si no hi ha acord, que no passarà pas res. Doncs, crec jo que per aquest viatge no es necessitàven pas alforges. O només ho va fer per poder presentar davant de la galeria, la foto de família ?

Realment, tenim els politics que ens mereixem. Cap ni un es pot aprofitar pas per res....només per que ells cobrin els seus suculents sous, que ells mateixos s’han auto assignat i que per ells segur que sempre ni han de diners disponibles

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada