diumenge, 1 de desembre del 2013

968-EL CURULL DEL DESVERGONYIMENT

Rebuts SI, diners NO. El gerent del PP manxec, José Ängel Cañas Canyada, va dir davant del jutge Pablo Ruz, que no va cobrar els 200.000 euros, tot i que reconeix haver firmat un rebut el març del 2007,  d’aquesta quantitat a Luis Bárcenas, en plena precampanya per l’elecció  de Maria Dolores de Copedal  com a presidenta regional.

Segons Bárcenas, els diners procedien de la constructora Sacyr  i constituïen una comissió per el PP a canvi de l’adjudicació, a la seva filial Sufi, del contracte d’escombraries de Toledo.

Segons fons jurídiques presents en el interrogatori, l’escepticisme  del jutge davant de les asseveracions  de Cañas  va ser patent al preguntar-li.......: Però com és que, sent vostè advocat , va signar un rebut d’uns diners que no va cobrar ?  

I ara li ha faltat temps al PP per difondre que la versió d’aquesta explicació “era perfectament coherent  amb la de la Cospedal, negant el cobrament de diners en efectiu procedents de Bárcenas”

Si, en Luis Bárcenas pot ser un “presumpte” delinqüent, però jo en aquest cas concret, em crec més i tots els espanyols i només amb dos dits de front, ens creiem també, tret dels del PP que hi estant  emmerdats fins el coll, més amb la versió d’en Bárcenas que no pas les excuses de mal pagador, d’en Cañas i de la Cospedal

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada