dissabte, 28 de desembre de 2013

999-REACCIONS SOBRE LA REFORMA DE LA LLEI D'AVORTAMENT (UN ESCRIT QUE CLAMA AL CEL)...O "EL SR. MAS NOMÉS TÉ CALÉS PER LA CONSULTA".

Benvolguts amics:
                           Em permeto reenviar-vos aquest mail que acabo de rebre i que el seu contingut, clama al Cel i tot gràcies al Govern del senyor Mas y "sus muchachos". Segur que per ell i els seus Consellers i tota la trepa de Diputats del trist Parlament de Catalunya -que al final tots sabem que no serveix per res-  però segur que per ells sempre ni han de diners i que cada mes, cobren religiosament, les seves sucóses  mamandurries i que ells mateixos es varen autoconcedir al seu dia.
Ja diuen que tenint segons quins amics, no cal pas tenir enemícs.
I aquests son els que ens ha de portar la "INDEPENDÉNCIA" a Catalunya ? ........ANTES MUERTO, QUE PERDER LA VIDA
Pere Pi Cabanes
  
JO ESTIC INDIGNADA, TINC EL CAS D´UNA AMIGA, PREJUBILADA, QUE TE UNA GERMANA AMB SINDROME DE DAW, QUE TE 52 ANYS I VIU AMB LA MARE QUE TE 91, I JA ES BESÀVIA. ENCARA S´ENCARREGA AQUESTA DONA DE FER.LI EL MENJAR I PUNJARLE DONCS ES DIABÉTICA

LA MEVA AMIGA VIU LLUNY D´AQUI CASA, ES LA VEINA QUE VIU DAVANT DE LA MEVA SOGRE I AL COSTAT DE LA MEVA FILLA.

CUAN LA MARE ESTAVA MALAMENT I LA VAN TENIR QUE INGRESAR VAN POSAR AQUESTA NENA INTERNA A UN COL·LEGI I PAGAVEAN 250.000 PESETAS O MES. TOTAL PERQUE PER FOTRA-LI LA DIABETIS AL AIRE I ESTAR INGRESADA CADA DOS PER TRES DONCS PER POSAR.LI LES INSULINES CANVIADES ETC. PERÒ COM QUE LA MARE ESTAVA MALAMENT.

BUENO TOT AIXO BE A COMPTE DE QUE AQUESTA CRIATURE ESTAVA COBRAN LA LLEI DE DEPENDÈNCIA DONS NO ES VAL PER ELLA MATEIXA JA QUE VA AMB LA SEVA "NINA BARBIE" I ES DE LO MES ATRASADA QUE NO SAP LLEGIR.

DONCS DESDE EL MES D´ABRIL QUE LI DEUEN I NO LI PAGAN LA LLEI DE DEPÈNDENCIA, I LA MARE NO HO SAP PERO ELS CALES ELS POSA LA MEVA AMIGA, I PER CULPA D´AIXO VA MALAMENT DE CALES.

TU COMPRENS QUE UNA DONA DE 91 ANYS POT BANYAR A LA SEVA FILLA CADA DIA I ANARLA A BUSCAR AL AUTOCAR PER CUAN ARRIVA DEL COLEGIT. DONCS TAMBÉ TE QUE PAGAR LA MEVA AMIGA ,  UNA SRA. QUE LI VAGI A FER TOT AIXÓ.

JO ESTIG INDIGNADÍSSIMA JA QUE SOM AMICS DESDE L´INFANCIA, I NO JA DRET A LES INJUSTICIAS. LA MEVA AMIGA ESTÀ SEPARADA I COM QUE TREVALLAVA DONS NO LI PASA RES EL MARIT, TE DOS FILLS QUE UNA ESTÀ AL PARO, ES MÉS LI HA MARXAT A XILE AMB UNA MOXILA A VEURE COM ESTA ALLÀ LA VIDA. I NO VEGIS LO QUE ESTÀ PATIN.

TOT PER UNS GOBERNANTS QUE FOTEN EL QUE ELS HI DONA LA GANA. C .  F .DE P . I TOTS ELS DESQUALIFICATIUS QUE HAGIN EN AQUET MON. AIXO SI CATÓLIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada