diumenge, 22 de desembre del 2013

994-LES INCONGRUÈNCIES O CONTRADICCIÓNS DEL PP

El tímid i prudent instructor del cas Bárcenas, el jutge Pablo Ruz ha dit prou. La seva paciència i el marge de confiança en el PP es va esgotar definitivament, quan segons la seva versió en interlocutòries va comprovar que la formació li havia escamotejat almenys dotze ordres de pagament  corresponents a la reforma de la seva seu.

El jutge al·ludeix a una presumpta “facturació oficial fictícia” per les obres i amplia la investigació al PP a la recerca de comptes ficticis i la policia passa 14 hores a la seu popular per requerir documents de tota l’era Bárcenas.

Segons Ruz, la falta de col·laboraciò  del PP el va portar a recórrer a la via policial.

Rajoy des de Brussel·les: “Estem tranquils, la justícia ha demanat col·laboraciò i l’hi em donat.  Les meves instruccions  sempre seran de col·laboraciò amb l’administració de la justícia ja que el problema judicial no es del PP si “d’un delinqüent  que s’ha aprofitat del partit”, és a dir de Lluis Bárcenas l’extresorer popular, que –insisteixen- que ha abusat de la confiança dels dirigents populars.

Segons els apunts de Bárcenas  que, després de comparar-los amb els confiscats en un escorcoll previ a Unifica (gabinet del arquitecte que va dirigir les obres a la seu i quina minuta va ascendir l’any 2008 a 888.000 euros), confirmen pel jutge, la presumpta existència d’un “cert corrent” de cobraments i pagaments en “negre” dins de l’organització.

Els agents van irrompre al carrer Génova amb l’ordre de buscar proves de una  “presumpta facturació oficial fictícia” detectada en la comptabilitat de les obres a la seu.

Dotze documents tenen “rellevància per aquesta instrucció i no eren coneguts fins ara” malgrat que reiteradament el PP havia assegurat al jutge  que ja li havia lliurat tot el que tenia demanat.

Per això a la vicepresidenta la senyora Santamaria, considera que fets com els d’ahir  no afecten la credibilitat de Govern  en la “·seva lluita contra la corrupció”.

Ja diuen que “el ladrón cree que todo el mundo es de su condición)

Aleshores, no m’estranya gens ni mica que a les caricatures d’en Rajoy, sempre el fan sortir amb el nas de Pinotxo.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada