divendres, 3 d’octubre del 2014

1312-EL PARLAMENT INVESTIGARÀ EL CAS PUJOL

I el frau fiscal a Catalunya, que va ser aprovat per unanimitat, per què volen “intentar” saber l’origen real de la fortuna del Clan Pujol i els viatges constants d’aquesta família a paradisos fiscals, però en canvi  va ser rebutjada la proposta del PP i Ciutadans, que demanaven d’investigar el cas Pujol, vinculant-lo al cobrament  de comissions il·legals a compte de l’erari públic i que en Rivera de Ciutadans, demanava que també s’investigués per aclarir si l’actual president de la Generalitat tenia comptes a Liechtenstein, tal com se saps que en tenia el seu pare Artur Mas Barnet i que segons va denunciar UPyD, el seu fill era el beneficiari.

Que de la manera que en Jordi Turull portaveu de CiU, va tractar amb guants de seda al ex Molt Honorable, procurant sobretot de no aixafar-li cap ull de poll i amb la tendresa  que el va rebre quan va arribar i com tant cordialment el va acomiadar quan va marxar, ja era de esperar.

I de que tenen por els de CiU, que no acceptin que s’investigui el cobrament de comissions il·legals? En canvi el PSC si que hi estava d’acord.  Ah! Naturalment, es que Convergència està imputada ja en el cas Millet-Palau de la Música i per cert, per això mateix.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada