dilluns, 20 d’octubre del 2014

1340-BLESA I RATO, SUMA Y SIGUE:

I a part de lo de les targetes  “opaques”:

 El culebrot iniciat per Caja Madrid i que ara suporta Bankia, ja fa més de dos anys que està als Tribunals per delictes de estafa i altres i ja hi han 72.658 folios repartits en 209 volums i fons coneixedores dels processos, consideren que poden aparèixer  noves operacions sospitoses de les set antigues Caixes d’Estalvis que al seu dia van constituir Bankia, sobretot de la valenciana Bancaja i que va motivar de que entre el FROB i el FGD, van tenir de injectar 22.500 milions d’euros  

 Hi ha més de 4.000 perjudicats per lo de les “preferents”  Rato va defensar de que Bankia havia guanyat 409 milions d’euros quan ell era el president i en canvi l’actual president i que el va succeir en José Ignacio Goirigolzarri, va destapar que havien perdut 2.973  milions d’euros en el 2011.

Encara que està arxivat el cas, el jutge Elpìdio Silva (inhabilitat fa una setmana), encara sol·licita la reapertura del judici contra l’expresident Miquel Blesa,  per la compra del banc Miami City National Bank of Florida. Silva va empresonar a Blesa per dues vegades per l’esmentat cas i per aquest simple motiu, va ser inhabilitat per els carcamals que encara tenim incrustats als Alts Tribunals de Justícia.

 L’amistat tant íntima entre l’Aznar i en Blesa i que per aquest  motiu el va catapultar a President de Caja Madrid, quan només era que un simple advocat,o sigui que sense cap experiència bancaria, els vé quan de joves havien estudiat plegats.

 Dijous passat en va aparèixer un altre d’improvís:  El fiscal va peguntar a Rato per 6 milions d’euros  cobrats de Lazar,  el 2011 quan Bankia va sortir a Bolsa.

D’aquí en pot sortir un altre capìtol contra ell.

 I  no acabariem

 PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada