dilluns, 27 d’octubre del 2014

1355-NO HO DIC JO, PERÒ HO HE LLEGIT

I de font fidedigna, per què ja diuen de que a, en perro flaco, todo son pulgas i això es el que els està succeint a Convergència, doncs tot just encara s’estan llepant les  ferides que els hi ha deixat el cas del clan Pujol, que es veu que els hi acaba de sortir un altre gra al clatell.

Segons fonts financeres andorranes, l’alcalde Barcelona en Xavier Trias, també podria amagar una immensa fortuna en el Principat. En concret el convergent Trias hauria transferit 12,9 milions d’euros  de la Unió de Banques Suïsses (UBS) a Andorra el 13 de febrer del 2013,  coincidint en la obertura  de la primera investigació  de les trapelleries  de la família Pujol, a només tres mesos  després de la publicació  del esborrany de un informe policial  que deixava clar de que la Udef  seguia el rastre  de la pista helvètica.

La policia va apuntar de que la família Pujol, ocultaven 137 milions en la Banca Lombard. I en el mateix informe es feia referència als diners que el pare de l’Artur Mas tenia a Liechtenstein  i es senyalava a l’Artur Mas com  el “testaferro dels Pujol”.

Convergència ja està  cercada per la Justícia per el cas Palau i si tenim en compte de que el empresari Félix Millet, saquejador confés del Palau de la Música Catalana i  amic personal de Trias i del ex Molt Honorable, també tenia una compte  a Ginebra,  no era tampoc gens aventurat pensar  de que l’alcalde de la segona  ciutat d’Espanya, decidís transferir  els seus diners  evadits a Andorra i així eludir les perquises policials.

Trias hauria d’aclarir urgentment l’origen  d’aquests comptes a Andorra i a Suïssa.

Seria més difícil d’entendre que Xavier Trias que no es empresari  ni se li coneix cap herència com la suposada del pare d’en Pujol, s’havia pogut arribat a fer-se ric només en la seva activitat política,  si des de el 1988 només ha percebut un sou taxat amb els pressupostos, tot  apunta que com la família Pujol, de que es tractaria de una fortuna acumulada a partir del cobrament de mordidas  i a  canvi de contractes públics, doncs no em d’oblidar de que l’alcalde barcelonès,  va ocupar també importants responsabilitats públiques durant el pujolisme, primer  com conseller de Sanitat i més endavant  al front del Departament de Presidència  i portaveu de CiU al Congrés dels diputats

Contrastades aquestes informacions amb l’entorn del alcalde de Barcelona, s’han limitat només a negar-les, però sense arribar a donar explicacions convincents.

I que és el que jo he dit sempre,  que ho fa de que a la classe política que “gaudim” d’ençà de la democràcia, no n’hi ha ni un  pam de net?.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada