dilluns, 6 d’octubre del 2014

1316-HO HA DIT MIQUEL ICETA, NO JO!

Primer secretari del PSC: "Quan s'atrevirà Mas a dir en veu alta, que el 9-N no es durà a terme la consulta" per què tal com s'està fent no la tindrem i molts catalans ja comencen a intuir- ho, però el que no volem, és de contribuir al engany dels nostres conciutadans No hi ha
solució que no passi per la via del diàleg, la negociació i el pacte. I això de que el PSC es dels que varen votar a favor de una "consulta sobre el futur politic de Catalunya".
Iceta, va insistir que si Mas torna a dinamitar la legislatura a la meitat, acumularà un nou fracàs. La anterior ja va acabar a mig mandat amb la pretensió en les eleccions del 2012, de Mas d'aconseguir "majoria absoluta" i el resultat final va ser de que va perdre 12 diputats i les enquestes pronostiquen de que en unes noves eleccions, CiU encara en perdrà molts més.
Unes eleccions anticipades, servirien per dissimular els fracassos de Mas, que es va comprometre a aconseguir "un pacte fiscal, a reduir l'atur a la meitat i fer una consulta", però no ha aconseguit res de res.
Iceta va reiterar i tal com ja va dir en el debat de politica general en el Parlament, que Mas continua pràcticament clamant en el desert en un clima politic alterat per un excès de gesticulacions i grandiloqtiència , però digui el que digui, no farà que hi hagi la consulta que els catalans desitgen.
I ha insistit "volem una consulta, volem votar, però crec de que el cami traçat per Mas i els seus socis no porta a la consulta , sino a una gran frustraciò".
PERE PI CABANES

 Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada