dilluns, 13 d’octubre del 2014

1330-ELS PRESIDENTS DE LA GENERALITAT, SEMPRE NOMÉS HAN ESTAT QUE UNS SIMPLES REPRESENTANTS DEL GOVERN CENTRAL

Per la qual cosa, considero de que és una falta total de educació quan es volen fer l’homenet i deixen d’assistir i malgrat estar invitats i tenen fins i tot, seient reservat a la llotja de les Autoritats, a la desfilada militar anual del 12 d’octubre, per què sempre he interpretat de que, lo cortés no quita lo valiente.

I per confimar el que jo sempre he assegurat i des de el primer dia que se’n va començar a parlar, de que mai es podria arribar  aconseguir la consulta i això de que jo mai me considerat un “pitonisso”, però em limito a donar a conèixer una simple noticia de la premsa: Fins divendres dia 10, només 377 ajuntaments dels 947 que te Catalunya, havien confirmat al Govern, els punts de votació de cada municipi.

Aleshores a on son aquells més de 900 alcaldes que havien estat convocats a la Generalitat, quan molts d’ells posteriormente varen confessar de que ningú els havia explicat abans, del per què era aquella convocatoria fantasma.

A més, fixeu-vos en la fila que fan els alcaldes aquí fora de la Generalitat, semblant com si l'Artur Mas els hagués tret per a ensenyar-los, talment com es feia abans amb algúns nens que feien la 1ª Comunió, i els portàven a "ensenyar". Realment, el sr. Mas, el que és muntar espectacles, es veu que en sap, ja es veu que és lo seu. Tot menys treballar per a solucionar els problèmes dels catalans.

PERE PÌ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada