dijous, 4 de setembre del 2014

1264-MARTA FERRUSOLA ENGEGA A LA MERDA A UN PERIODISTA. AIXÒ NO ÉS UNA DONA!

Vaja, sra. Ferrusola, que vostè ha estat “primera dama” de Catalunya!. Si, ja sabem que n’ha d’estar fins els nassos del resò mediàtic que els  afers en els que està involucrat el seu marit li porten. Però una ex “primera dama”, no es pot permetre aquestes gansades. I amb la vida que s’han donat durant 34 anys tota la família a costa dels catalans, com a mínim, s’hauría de sentir obligada a respectar les formes i les persones, especialment davant no solsament dels representants de la premsa, sinó de tothom. Diuen els castellans que “no hay mayor desprecio, que no hacer aprecio”.

Vostè, com a consort de polític, hauría de saber que, el poble, estem convençuts de que no hi ha ni un pam de net en l’actuació dels polítics en general, els exemples de la historia recent parlen, pel que els insults que ells reben, durant l’exercici del seu mandat, formen part de les servituds del seu càrrec, i de les retribucions que cobren. Per tant, no sé de què s’estranya per l’assetjament al seu marit, en demanda d’explicacions a actuacions poc clares. I vostè no té dret a fer esment del nom del porc, ni dels seus purins, dedicat a cap persona. Potser el periodista ha estat poc hàbil, però vostè ha caigut en un parany elemental al perdre els estreps.

No és el seu cas, es clar, però ja va dir Georges Pompidou, quan era president de França: “Un home d’estat és un polític que es posa al servei de la Nació. Un polític és un home d’estat que posa la Nació al seu servei”.

Al cap del temps, ens ha donat la impressió de que el seu marit havía convertit Catalunya en la seva finca particular. Començant per ser el primer d’Espanya en crear un servei de revisió periòdica dels cotxes (bona idea), però ah! en lloc de donar-la als Serveis Oficials de les marques que, al menys arreglaríen les falles, va fer crear uns infumables tallers d’ITV, completament policials que només et diuen “té això i això malament, i té X dies per a tornar amb el vehicle ja arreglat, si no vol haver de tornar a pagar”, tallers que han posat  d’actualitat una pressumpta peculiar forma de financiació política, la qual, segurament no hauríen aconseguit amb els Serveis Oficials pròpis dels fabricants. També va convertir artificialment el preu de l’aigua catalana en la més cara d’Espanya, a base d’injustificables cànons i taxes. També els catalans paguem l’impost de la renda dels més cars d’Europa, gràcies al tram autonòmic, només superat, en unes dècimes, per Suecia, sempre paradigma de comparació en quant a impostos alts. Però no vagi a confrontar els serveis que reben els suecs, amb els tercermundistes que tenim els catalans. Això és només un botó de mostra. Els catalans vivim pitjor ara, que l’any 1974.

I encara s’estranya de que els ciutadans li tinguin ganes al seu marit? Ja està ben vist que vostes viuen en un núvol completament allunyat de la realitat. No s’estranyi, sra. Ferrusola, no s’estranyi, i baixi a veure les dificultats de vida dels catalans, en part gràcies a la pèssima gestió de la Generalitat, començada pel seu marit, que va arruïnar vàries empreses (Banca Catalana, la revista Destino, la Gran Enciclopèdia Catalana,…) abans de fer-ho amb Catalunya. I no tota la culpa és de Madrid.

No recorri a l’insult fàcil cap els treballadors catalans i recordi que “quien al cielo escupe, en la cara le cae”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada