dimecres, 10 de setembre del 2014

1278-JUNQUERAS COLLA MAS

En incitar a la desobediència, cridant al desacatament si s’impedeix la consulta per part del Govern Central, malgrat de que el Govern català intenta preservar la unitat dels partits favorables a la consulta. O sigui que el president de ERC vol ser un segon Companys?.

Mal formatge ha encetat, doncs a mi també ni han molts dels decrets de la Generalitat actual que de cap manera hi estic d’acord i en canvi per nassos, no em toca cap més remei que acatar-los.

Ha de pensar de que a Catalunya ni han molts de catalans que de cap manera la desitgen la independència, només cal llegir les enquestes del camp de setmana de El País i El Periódico, ja que malgrat omplir carrers com se suposa que es veurà el dia de La Diada, un 43% estan il·lusionats, però un 67%  estant preocupats i en canvi la 3ª via te un 42 % a  favor comparat amb un 24% de respostes independentistes.

A  mi m’esgarrifa només de pensar per si el dia de demà Catalunya fos independent i que ens governés qualsevol dels partits actuals, doncs passem llista:

Convergència, imputada i embargada la seva seu,  per el cas Millet-Palau de la Música i només ha faltat el recent cas Pujol i de retruc en Mas que també està sota sospita, doncs mentre en Pujol en feia de les seves amb la ajuda de la seva família, Mas va ocupar les Conselleries de Economia, Política Territorial i Conseller en Cap i si no es va assabentar de totes les martingales del ex Molt Honorable, sembla demostrar de que ho en va ser còmplice o és realment un inútil total per ocupar cap més càrrec públic.

Unió, condemnats alguns dels seus ex alts dirigents per el cas Pallerols.

PSC, el seu secretari d’organització en Josep Mª Sala, va anar a parar a la garjola per el cas Filesa.

ERC i IC-V que junt amb  el PSC varen formar el “Tristpartit” i tots sabem de que amb només dos mandats, varen arruïnar a Catalunya.

Aleshores quins partits ens queden? doncs només que fullaraca.

Així que... CATALANS, AL REFUCHI !

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Aquest escrit ha sortit publicat al diari de Barcelona ARA el 11 de Setembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada