dissabte, 6 de setembre del 2014

1267-JORDI PUJOL HA DECLARAT, “TINC MÉS COSES A DIR”

I tant de que te més coses a dir i sobretot aclarir, doncs per exemple, de on van sortir realment, fa 30 anys, 600 milions de les antigues pessetes, si segons sempre havien assegurat tant en Jordi Pujol com el seu pare, de que amb  el  desastre de Banca Catalana, havien quedat pelats del tot.

Per què ell ens creu als catalans encara tant babaus de que ens empassarem la faula de que el seu pare va deixar tant fabulosa herència a la nora i en canvi va ser tant mal pare que va desheretar del tot  als seus dos fills, per què, i si el matrimoni un dia s’haguessin divorciat, com es tant de moda avui dia ?, doncs segons va assegurar la seva germana, quan si va anar a “confessar” el dia abans de “autos”, que li va respondre.....però de quina herència em parles Jordi ?, ja que el seu pare s’havia limitat a poder comprar un pis per cada fill i quan es varen vendre el de la seva mare al morir, es van partir el que n’havien tret entre els dos germans.

I després, com pot ser de que els seus fills i sobretot l’hereu, i “sin el sudor de su frente” amb pocs anys s’hagin pogut fer multimilionaris. No va voler saber mai de on sortien les misses ?

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada