diumenge, 7 de setembre del 2014

1270-A NÚRIA DE GISPERT SE LI HA VIST EL LLAUTÓ

Avui diumenge he quedat garratibat, quan he sentit per la Tele a la nostra presidenta del Parlament, de que ens volia demostrar fefaentment, però per la meva part en va, per què ja diu el tango: dicen que jurar en vano no es maldad que se castiga........de la honorabilitat del ex honorable i el  molt  que ell havia fet sempre per Catalunya.

I el final si que ha estat de veritable antologia, doncs ha acabat el seu “sermó de la muntanya”, dient textualment: Hi sempre hem de tenir molt en compte al jutjar, de que aquests diners que han sorgit a Andorra, mai varen ser d’ell, si no de la família.

Senyora de Gispert, vostè encara ens creu als catalans tant babaus i més  després de haver estar 23 anys governats per el Virrei Jordi Pujol I, que ja ens va treure prou la son de las orelles amb les seves martingales, de que ara ens empassarem aquesta bola ?

Només hi he trobat a faltar un petit detall en el seu magnífic panegíric,  de que no fes sortir el que ell també havia fet  per tal de que tota la seva família, menys la seva germana, siguin actualment multimilionaris.

Em sembla senyora Núria, de que se ho hauria de fer mirar, o és el que sempre havia assegurat l’humorista Enrique Jardiel Poncela, de que totes les alabances iniqües, com sembla i sempre al meu humil criteri, de que son les seves, son només de estómacs  agraïts o a qui vol ara ensarronar o fer beure a galet?.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada