dimecres, 10 de setembre del 2014

1277-LA PRIMAVERA HA VENIDO Y NADIE SABE CÓMO HA SIDO

RAJOY REUNEIX EN SECRET A LA CÚPULA DEL PP PER A TRACTAR D’ESBRINAR PER QUÈ EN ELS SONDEIJOS D’OPINIÓ, EL PP A PENES MILLORA

Allí, la direcció del PP va analitzar les dades d’intenció de vot però, especialment, la informació sociològica de les enquestes. Rajoy no entén per què els espanyols segueixen sense admetre que la situació econòmica, segons ell, és ara millor.

I és que hi ha gent obstinadíssima, i un tant sorda, que no acaba d’assabentar-se de que el Govern ha decidit posar fi a la crisi per reial decret, que és com es fan les coses en un país seriós com aquest. Però si els aturats no fan més que baixar! diu Rajoy.

Encara que no explica que és perquè la gent està emigrant, i molts aturats de llarga durada ja deixen d’apuntar-se a les oficines d’ocupació, perquè no serveix per a res i, és clar, com que a l' Espanya de Rajoy, els ministeris s’han convertit en uns experts del maquillatge i de la manipulació de les dades estadístiques, els aturats ja són menys de 4 milions. Per sort, tenim les dades de la UE que afirmen que el número d’aturats al nostre país supera els 6 milions, perquè la UE compta com aturats TOTS els ciutadans que, estant en edat laboral, no ocupen cap lloc de treball. Mentre que a la pell de toro espanyola, només són aturats els que estàn registrats a les oficines d’ocupació on, d’aquesta manera, els desapareixen dos milions d’aturats per art de màgia. I, és clar, com que aquesta xifra els convé més, fan cas omís de les dades europees, molt més fiables en aquest cas (no sempre).

Però si el PIB està pujant! continúa dient Rajoy. Com s’explica que, si el consum interior només fa que baixar per la baixada de sous, confiscació de pagues extres i pujada d’impostos, i la gent té menys poder adquisitiu el PIB pugi. Si la riquesa del país baixa, el PIB no pot pujar. Altra cosa és emprar la “Economía Recreativa” per a fer veure miratges. I és que, això de que, estant tota l’economía europea de capa caiguda, per efecte de les nefastes “reformes” alemanyes les quals, a criteri dels més experts economistes mundials, només porten a l’estancament i la recessió, Espanya, com el miracle de florir la vara de Sant Josep, sigui l’únic país que creix. Fals, senyor Rajoy, fals.

I així podríem seguir amb l'increment dels ERO, que les vendes de pisos comencen a pujar (és clar, perquè majoritàriament els compren estrangers), etc. etc.

Però Rajoy, segueix tossudament amb la seva campanya particular de “se ha acabado la crisis, porque lo digo yo y la gente es idiota si no me cree”.

Només hauría de passejar-se pel carrer i veure la quantitat de pisos i locals de negoci en venda o lloguer i entendría per què no el creu la gent.


Així que, assabenteu-vos-en, la primavera ha vingut encara que ningú, però ningú, sàpiga còm ha sigut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada