dissabte, 6 de setembre del 2014

1269-ELS 40 ALCALDES IMPUTATS I LA SEVA ‘CEBA’


I dic només 40, per què el que feia 41 dels inicials, en Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, es veu de que al declarar a davant  de la jutgessa que instrueix el cas Mercuri, va reiterar i va demostrar de que ell de cap manera mai va cobrar res per la seva “hipotètica feina” a la Federació de Municipis de Catalunya, doncs diu que va interpretar i ja des de  el primer dia i que per això havia renunciat a cobrar les remuneracions que altres alcaldes percebien, per què no les creia adequades.

En canvi tots els altres i com si fos un CD, tots varen “assegurar” de que el cobrament de sobresous per la “dedicació real” a la seva feina dins de la Federació de Municipis de Catalunya,  era una retribució “legítima i legal”, degut a la seva “dedicació política”.

Aleshores si la consideraven tant “legítima i legal”, per què a la que varen estar imputats, la majoria ja varen retornar els diners percebuts ?.

I mentre, qui feia la seva veritable feina com Alcalde al seu poble ?, si per aquest càrrec tots ja sabem de que cobren un bon i sucós sou, o es això que es diu de que, “la mar quan més te, mes brama”.

PERE PÌ CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada