dimecres, 7 de maig del 2014

1121-ALI BABÀ I ELS 40 LLADRES

No recordo a on ho vaig llegir, de que en aquells temps, per lo menys es sabia segur que nomes hi havia  40 lladres, però avui dia mai ningú ha arribat a comptar els que tenim i per desgràcia actualment a Espanya de coneguts, per què segur dels que fins i tot mai s’arribaran a conèixer, que encara en serien mils i mils més i fins avui dia ja ni han centenars de polítics però, només “imputats”, que havien pres a Espanya com el seu “Cortijo” particular, però fins a la data no recordo que encara se’n hagi condemnat a cap. I la justícia tardana, ja mai més es pot considerar com a justícia.

Per què ara mateix acaba de sortit la noticia de la detenció de 9 d’Adif, per presumpta corrupció al AVE de Barcelona. Voleu dir que mentre “gaudim” d’aquesta rèmora de la trepa de polítics  actuals, arribarem mai més a eradicar aquesta lacra del nostre país ?.

A veure quin dia serà, ja ho se, sempre parlant de miracles, oi ?, que hi hagi un Jutge, que es decideixi a agafar el brau per les banyes, tal com per exemple va intentar en Garzon i ara en Silva, però ja s’han cuidat prou, les Altes Esferes Judicials, que en fa de temps de que s’estan cobrint de glòria, per treure-se’ls de sobre...........i........ Visca la Impunitat !

PERE PI CABANES

San Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada