diumenge, 18 de maig del 2014

1134-Resposta al prec fet a l'Ajuntament

De: Jaume Hernandez  
Enviado el: dimecres, 14 / maig / 2014 13:02
Para: Pere Pi Cabanes
Asunto: Resposta al prec fet a l'Ajuntament
Bon dia Sr. Pere,

En resposta  al prec  presentat pel Sr. Pere Pi Cabanes sobre l’empiuladura  a la C-17z,  l’informo que la rotonda prevista a l’esmentada empiuladura de la C-17z amb l’Avinguda de Despujol tindrà un radi de treball de 20 m, amb una superfície d’actuació de més de 2420 m2 i amb un cost aproximat de 645.000 €+ IVA.

Aquesta  rotonda es un obra d’infraestructura de complexitat alta,  tot i que a simple vista sembli un obra molt senzilla de fer,  tal i com s’afirma en el prec.

La execució de l’obra com determina el desenvolupament urbanístic,  anirà a càrrec del sector (privat)  que és qui generarà  la  necessitat.

Per tant i mentre no es desenvolupi el sector   correspondrà al titular de la C-17z  (Generalitat de Catalunya) el manteniment i millora. Si en aquest període  de temps l’IMD (intensitat mitja diària) sobrepassa el llindar fixat per la normativa es podrà exigir la construcció de la rotonda.

L’Ajuntament pel seu costat ha millorat  l’accessibilitat peatonal amb la col·locació dels semàfors que també ha influït en la reducció de velocitat del trànsit rodat..

Espero que aquesta contesta resolgui  el prec fet a l’Ajuntament.

Jaume Hernández Martínez

Serveis tècnics municipals
Ajuntament de Les Masíes de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada