dilluns, 19 de maig del 2014

1139-POLITICS I VOTACIONS


Hi ha una època en que els polítics surten del cau, com els cargols quan plou. És la única vegada que els veureu dirigint-se al poble.

Però no per a preguntar-vos quins problèmes teniu i còm voldríeu que us els resolguéssin, sinó per donar-vos instruccions sobre el que heu de fer i què heu de votar.

O en Mas que mai ha contestat cap escrit dels que els seus sub dits li hem adreçat, perquè ell es veu que està per sobre del be i del mal, el que vol dir que es un bufat ¡

Sabeu quan cobrarà cada partit per diputat aconseguit ?, doncs la friolera de 32.500 euros i com a torna 1,08 per vot.

I a sant de que, els ciutadans d’a peu i amb  els nostres impostos hem de mantenir i subvencionar als partits polítics, cosa que ni a mi ni a cap espanyol, ningu mai ens ho han preguntat i per això si que valdria la pena de fer un referèndum.


Si amb les cotitzacions dels seus militans no poden subsistir, doncs ho tenen molt fàcil, que pleguin d’una punyetera vegada que ni a mi, ni a la majoria de ciutadans no ens foten cap mena de servei, doncs sempre han viscut a les nostres costelles. Han fet com alló de…..”Juan Palomo, yo me lo guiso y yo me lo como” i després de tot, encara no en  tenen prou, perquè son com un pou sense fons, ja que tots els partits politics que ens han governat fins ara, estant, no imputats, sinó emmerdats en casos de corrupció, que clamen al cel.

Fem-ho doncs:

BOTEU-LOS !!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada