divendres, 16 de maig del 2014

1132-NOTICIES QUE HAURIEN DE FER CAURA LA CARA DE VERGONYA A MÉS DE UN

Els metges espanyols se senten maltractats, mal pagats i enganyats.  Diuen, “No anuncien la sortida de la crisis ?  doncs primer és recuperar la sanitat pública”.

Estant a la cua d’Europa, per què només els facultatius d’Hongria, Romania i Bulgària  cobren menys que a Espanya.

L’any passat, gaire be 3.000 metges se’n van anar a altres països

Una diputada del PSC, Montserrat Capdevila, imputada per malversació doncs va viatjar a Madrid amb la utilització  de la targeta de Renfe que tenen els diputats del Parlament, per temes privats,  ja que sortia de Barcelona a la tarda i tornava l’endemà a primera hora, amb càrrec a la mateixa per un total de 4.347,1 euros.

La jutgessa Mercedes Alaya, imputa a 16  persones més per fixar el paper del aforats en els ERO.

Un jutge del Sudan, ha condemnat a mort a la forca i a rebre 100 fuetades per adúltera, a una cristiana embarassada de vuit mesos i de 26 anys d’edat i que ja te un fill de vint mesos d’edat . El jutge l’acusa “d’apostasia” a la jove filla de un musulmà, que per cert va ser absent de la casa   familiar durant tota la seva infantesa, però que s’havia casat amb una cristiana, i la “xaria” no reconeix el casament el 2011 de Mariam, amb un cristià pare dels seus fills, per què segons la llei els fills han de seguir la religió dels seus pares i sosté que comet adulteri. En canvi en aquell país, un musulmà pot casar-se  perfectament amb una dona de una altre religió, tal com va fer el seu pare. El ministre sudanès d’Informació però va declarar que no hi ha cap repressió contra els cristians. “Vivim junts des de fa segles”

I no acabaríem.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada