diumenge, 18 de maig del 2014

1138-ESGARRIFEU-VOS DEL QUE GUANYA UN EURODIPUTAT !

8.000 euros bruts al mes, més 4.300 per despeses afegides a 4.250 de transport . A aquesta regalia d‘executiu d’alt standing, s’hi haurà d’afegir 304 euros per dia de treball  (així els 8.000 son per l’alt d’honor de representar-nos i s’entén que son només per pensar a casa ?)  i 125 per cada reunió que tingui fora de les dependències de la Unió Europea. Ah!” i a més a més i per més inri, un ajudant pagat.

I això els hi abonem els ciutadans de a peu amb els nostres impostos, essencialment amb el que ens fot cada any el govern del PP amb IRPF, per destinar-lo a les seves aportacions a la Comunitat Europea, que realment es un pou sense fons. Voleu dir que tot això no es una befa si ho comparem amb els sous mileuristes que es cobren actualment a Espanya ?. I els espanyols que “gaudiran” d’aquesta canongia seran “nomes” que 54, que s’han d’afegir als mils de càrrecs polítics que ja existeixen avui a Espanya i  que només viuen a les nostres costelles.

I sabeu quina important carrera es necessita per arribar a la “alta categoria” de ser polític ? doncs cap ni una, només cal saber fer la pilota al cap del seu partit i que aquest i per aquests excels mèrits i en justa correspondència, l’encolomi dins de un lloc privilegiat a la seva llista en les eleccions.

I això que el Parlament Europeu, només es pot considerar com un cementiri d’elefants de polítics fracassats o que ja comencen a fer nosa en el seu partit. I voleu dir de que aquests cadàvers politics  poden ser creïbles ?

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada