dissabte, 31 de maig del 2014

1155-LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA CONTESTA A PERE PI SOBRE EL PONT DE LA GLEVA

De: DIPUTACIÓ DE BARCELONA
A: Sr. Pere Pi Cabanes
Sant Hipólit de Voltregá
Barcelona, 06 de maig de 2014
Benvolgut senyor,
                                En relació amb el seu escrit del passat 20 de febrer referen! a les obres de reparado del pont sobre el riu Ter a la carretera de la Gleva a Manlleu, carretera BV-4608, li informem que les tasques realitzades sobre el pont fins al moment han estat les següents:
-                   Senyalització deis desperfectos amb cons. cinta i varilles, installació d'un semáfor per a ordenar el corresponent tránsit alternatiu i collocació de dos fueres de contencions New Jersey de formigó, a tota la llargada afectada del pont, en el marge on van succeir els desperfectes i al marge oposat per habilitar un espai per vianants.
-                   Execució d'una campanya exhaustiva d'assaigs sobre l'estructura i interpretació de resultáis. Una vegada analitzat els resultats d'aquest assaigs, es estudi determina la necessitat de reforcar les piles i els estreps que sustenten el pont i que la biga que sustenta el pont per motius estructuráis s'ha de substituir.
-                   Les obres de demolició i reparado del pont requereixen del tall total de la carretera, peí que s'ha previst la implantado d'un itinerari alternatiu senyalitzat a través de la xarxa de carreteres de la C-17 i la C-17z, carreteres de titularitat de la Generalitat de Catalunya, organisme al qual s'ha sollicítat la corresponent autorització. Aquest itinerari permetrá la circulació de vehicles i de tractors en ambdues carreteres i durant el període d'obres de reparado del pont.
-                   Execució d'un pont auxiliar sobre el canal de Gallifa que permeti el pas de camions i les grues necessáries per a posteriorment poder executar una plataforma auxiliar a la llera del riu i des d'on es procedirá a la demolició de les bigues del pont. Aquest pont ja ha estat executat.
Actualment la carretera ja está tallada i s'estan executant les següents tasques:
-   Reforcos del pont amb micropilons d'acer empotráis a la llera del riu. Durant aquesta s'ha habilitat un itinerari per que els vianants puguin travessar el pont.
-                   Ja s'han iniciat els treballs per executar la plataforma auxiliar en el riu Ter des d'on realitzara el procés de demolició i posterior reconstrucció del riu.
En breu es procedí ra a la demolició del tauler i les bigues del pont.
-                   Una vegada estigui enderrocat el pont es procedirá a l'execució del nou pont.
-                   Es calcula que el procés de reparació total del pont tindrá una durado fíns a fináis i novembre.

Esperant que tota aquesta informado li sigui d'utilitat, rebi una cordial salutació

El Cap de l'Oficina Técnica de Planificació i Actuado en Infraestructuras
La Cap de la Subsecció d'Actuació  en Carreteres


Signatura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada