divendres, 16 de maig del 2014

1131-L’ARTUR MAS ENCARA VA AMB PINYÓ FIXE

Us recordeu dels mils i mils d’euros que es van llençar per part de la Generalitat, malgrat estar en una època de retallades, però està ven vist que per segons quines disbauxes, sempre en surten de calés de allà a on sigui, en la redacció en l’idioma de cada país i adreçat al cap de govern del mateix per tal de que ens “ajudessin” en aconseguir la independència de Catalunya i de la que mai més se’n ha sentit parlar ni gall i gallina i per una raó molt senzilla i es de que la majoria ni li varen contestar, per què després de tot, ells tampoc son ningú per immiscir-se en els assumptes interns de cada nació.

Però ell, no vols caldo, doncs dues tasses.  Retalls de la premsa: Mas presumeix d’aliats europeus en el procés català, per què el líder dels lliberals europeus Guy Verhofstadt, segons ell, es el que ens defensarà millor, però llegiu que ha declarat aquest senyor sobre el tema: Europa no hi ha de interferir per res en el procés sobiranísta català,  Espanya i Catalunya  han de resoldre la qüestió  mitjançant el diàleg. Només demanem a Europa que respecti l’opinió del poble de Catalunya expressada a les urnes.
                                                                                                                   
Però el senyor Mas voleu dir que està degudament informat  del que pensa  en Rajoy ? si tant l’un com l’altre refusen ni tan sols de trobar-se per parlar de res i després, que espera de la opinió del poble de Catalunya expressada en les urnes ?, si el govern central ha dit no se pas quantes vegades que de cap manera consentirà  aquest referèndum.

Senyor Mas, baixi de la seva torre d’ivori i al que únicament ha de convèncer es amb en Rajoy, tot el que pretengui fins i tot dels mandataris estrangers, son només que brindis al sol.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada