dimecres, 2 de juliol del 2014

1187-LES MARTINGALES DEL PP AMB LA BAIXADA DE L' IRPF

Aquest el Montoro, es deu creure de que els espanyols tots som una colla de babaus i de que amb la pastanaga de que sobre el paper ens ha rebaixat aquest impost, a la practica resulta que tot és una enredada com una casa de pagès.

Si aquesta rebaixa s’hagués aplicat sobre els 7 trams que existien abans, potser si que encara ens beneficiaríem d’alguna almoina, però resulta que ara els trams els ha reduït només a  5 i per aquesta petita rebaixa i simple regla de tres, cobrarem una mica més, però automàticament passarem del tram que fins ara “gaudíem” a un de superior i aleshores hauràs de pagar, fins i tot, més que no pas abans de la simulada  rebaixa.

Si fóssin una mica intel·ligents, només una mica, consultaríen còm ho fan altres paísos, abans d’embarcar-se en fer invents (allò de l’Unamuno: “¡Que inventen ellos!”), ja que a Espanya no hi ha hagut pas gaires científics ni inventors al llarg de la seva Historia (avui en diriem “per manca d’inversió en I+D”), però dels que hi ha hagut, cap en la política. Doncs, vés per on, a l’Alemanya, dels sistèmes de la qual es mostren tan fanàtics els nostres polítics governants, en lloc de trams, fan servir gairebé una linia inclinada, de menor tributació a major tributació. Què s’aconsegueix amb això? ...doncs senzillament que NO PASSI MAI QUE UN AUGMENT EN ELS INGRESSOS REPRESENTI UN SALT EN LA TRIBUTACIÓ, QUE REPRESENTI UNA DISMINUCIÓ EN ELS INGRESSOS, DEIXANT-LOS MÉS BAIXOS QUE ABANS DE L’AUGMENT. Mireu atentament el grafic. Però, es clar, quí espera trobar un mínim d’intel·ligencia en un polític espanyol? Aquí, a Espanya i les seves nefastes Autonomíes, la tributació moderna exigida als ciutadans sempre s’ha tractat només com una màquina escura-butxaques.

- Alemanya és la linia de punts.
- Espanya és la linia contínua que passa per sobre de tots els altres paisos, llevat del tram més alt, pel damunt dels 200.000 euros anuals, on només la supera Italia.

Cadascú en pot treure les seves pròpies conclusions.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada