diumenge, 27 de juliol del 2014

1213-LA PENSIÓ VITALÍCIA D’EN PUJOL

Voleu dir de que els catalans ho podem permetre –veieu un motiu excelent per poder organitzar un referèndum- de que amb els nostres impostos, que en canvi ell ens va escamotejar durant tants anys, encara se li hagi de pagar, no tant sols la seva  sucosa pensió vitalícia, sinó també el lloguer del seu sumptuós despatx de “nomes” 400 m2, la secretària, el cotxe, el xofer, les escoltes, etc. quan als ciutadans de a peu ens fregeixen a retallades i s’ha demostrar fefaentment de que aquestes “minúcies”, ell de cap manera ho necesita per poder fer bullir l’olla cada dia.

Per què segons ell va declarar, de que amb lo de Banca Catalana, va quedar pelat del tot i la seva carrera es de metge, la que per sort, no l’ha exercida mai o sigui que tampoc  ha treballalt mai que s’hagi sabut, des de que és dedica a la política.

I sabeu quan van assegurar -en la tertúlia del dissabte de la SEXTA- que tenien en paradísos fiscals la  familia Pujol ? la friolera de més de dos mililons d’euros i malgrat de que el seu sou de president era molt més elevat que el del President del Govern Central, dubto que malgrat i el que tants i tants anys va arribar a percebre,  mai havia arribat a aquesta quantitat i jo sempre he pensat de que “només” treballant, mai ningú s’ha pogut fer milionari.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada