dilluns, 4 d’agost del 2014

1223-NOTÍCIES DE LA VANGUARDIA

Un article d'Aurora Almendros sobre els canvis no anunciats que s'estan produint darrerament a La Vanguardia:
Rajoy i els seus han igualat l’ajuda de la Generalitat  al Grupo Godó i això ha tingut, té i tindrà conseqüències en forma de llista negra
Pepe Antich, el més fidel servidor de Don Javier, era rellevat de La Vanguardia. El seu substitut, Màrius Carol, una anguila que fuig sempre dels problemes. L’habilitat del nou director, però, s’ha trastocat en caos, ja que el Conde, empès pels seus iguals de Madrid, li exigeix un diari més espanyolista i el pobre Màrius es veu obligat a a fer una de freda i una de calenta: avui s’ataca Mas pel seu radicalisme, l’endemà  la llei Wert, i pel mig s’enalteix la tercera via de Gay de Montellà, Fainé i Duran. On no arriba Don Javier hi arriba Don José Manuel (Lara).
Jordi Barbeta. El cap de política ha estat deportat a Washington.
La següent de la llista negra és Pilar Rahola. De moment el Conde no s’atreveix, els populars, ja l’han fet fora de totes les tertúlies de la capital del regne.
El quart dels assenyalats és Francesc Marc Àlvaro. El vilanoví ho passa malament perquè es debat permanentment entre les conviccions i cobrar un plus cada final de mes. 
Cas a part és Jordi Basté. RAC 1 capitalitza ara mateix totes les energies d’aquesta cacera de bruixes. L’estrella matinal és l’objectiu prioritari del govern espanyol. L’executiu en vol el cap perquè considera que la informació del seu programa és sempre esbiaixada, antiespanyola diuen ells, i les tertúlies són un aquelarre independentista. 
El que sembla que viu al marge de la pressió espanyolista és Josep Cuní. Viu com una fura, va saber avançar-se al cop de timó de Don Javier i de seguida es va refugiar en l’equidistància a base de fustigar Artur Mas i els seus de tant en tant i ignorar ERC.
En fi, Don Javier vol un diari i una ràdio on hi escrigui i parli gent que pensi com ell,així ho va expressar a un candidat a dirigir el diari.

Ara, si els de la Generalitat tinguéssin "pundonor y lo que hay que tener", hauríen de suprimir totes les ajudes que dónen a aquest diari, que es convertirà en "uno más del Reyno"... i a sobre, hem de continuar pagant-les nosaltres? No m'estranya que Catalunya s'hagi convertit en el "pitorreo" d'Espanya! Què en sóm de babaus! I quin govern d'ineptes que tenim!

Vaja, dic jo...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada