diumenge, 31 d’agost del 2014

1253-TORNEN LES COMISSIONS FRAUDULENTES DE CIU EN LA GENERALITAT

El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha acusat aquest dissabte al exvicepresident de la Generalitat, Conseller en Cap y exlíder de ERC, Josep Lluís Carod-Rovira, de "calumniar, ara, des de la frivolitat" al parlar de comisions il·legals.

En un tuit, el dirigent de CDC Josep Rull diu que "l'exvicepresident que va auditar tots els comptes de la Generalitat de Catalunya mil cops només pot calumniar, ara, des de la frivolitat". I ho qualifica de "lamentable".

Que ara digui que ell mateix va advertir del 3% abans que l’expresident Pasqual Maragall, en al·lusió al presumpte percentatge que gravaven les obres públiques en forma de comisions per a finançar la formación de Rull.

   "Algú molt important" de Convergència li va dir a Carod que les comisions eren fins i tot del 5%, declarà aquest divendres l’antic lider dels republicans.

Per a més desvergonyiment, continúa dient Carod-Rovira, que es va quedar atònit (¿?) amb la revelació, sobre tot, per “la impunitat amb que es tractàven aquests temes”. I no és queda aquí, afegeix: “En aquell moment un es veia com un gra de sorra en un desert immens, com una petita formigueta en un zoològic i sense mitjans per a investigar ni fer res” (!!).

Fins aquí la noticia. Ara el comentari d’aquest Blog:

Però, a veure, si el sr. Carod-Rovira ja coneixía lo del 3% i del 5%, abans que Pasqual Maragall ho revelés, tot i ocupant el càrrec de Vicepresident i Conseller en Cap de la Generalitat, resulta que “es sentía com una formigueta sense mitjans per a investigar ni fer res”, qui tenía poder per a investigar-ho tot? La segona autoritat de la Generalitat, el Vicepresident, no? Llavors, quí?

Vinga, home! Sembla que fins i tot els catalans, ens creiem que els catalans sóm imbècils !

Aquesta Generalitat s’ha muntat damunt d’una muntanya de m…. de privilegis, proteccionismes, obscurantismes i tractes de favor d’una impunitat infumable i inadmisible. Si en Carod ho sabía, havía d’arribar al fons i denunciar-ho. Però aquí sembla valdre allò de “avui per tu i demà per mi” (“si avui busco les pessigolles jo, potser demà me les buscaràn a mi”), així que, deixem-ho com està i “aquí paz y después gloria”. Tot excuses de mal pagador i denigració de la institució anomenada Generalitat de Catalunya. Si Macià aixequés el cap…!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada