dijous, 7 d’agost del 2014

1225-EN MAS I COM SEMPRE, NOMÉS TOCANT CAMPANES

Vaig llegir el seu discurs habitual, en el seu balanç  del curs polític, abans de marxar de vacances i em vaig cansar de comprovar, lo be que ho havia fet el seu govern i sobretot, sota la seva “acertada” direcció, que fins i tot em vaig pensar si ell parlava de un altre país, que no pas de Catalunya. Tal com també acostuma a fer en Rajoy. Es veu que deu ser una deformació professional dels polítics.

Em va recordar la lletra d’aquell tango d’antany, que entre moltes altres coses deia......”me habló como un caramelo, del sol la luna y el cielo y lo planté con razón”

I és ven veritat de que si realment pensés amb els seus súbdits els catalans,  baixaria els impostos autonomics i supimiria les trabes per les empreses.

De cap manera va pas parlar del cas del seu reconegut pare polític, ni tampoc de les corrupcions, quan tots sabem de que tant Convergència com Uniò, hi estant emmerdats fins el coll, la primera per el cas Palau i la segona per el cas Pallarols.

Però és lògic, de que ningú pot arribar a dubtar mai de la honorabilitat de un exhonorable, no us sembla ? i és el que he llegit que deia una senyora, Espero que facin les coses molt millor, menys organismes i més claretat.

I ara continuant sobretot, amb la ceba tant de CiU com de ERC, per tal d’aconseguir  una Agència Tributaria propia.  Us imagineu que si l’escàndol de la familia Pujol hagués sorgit amb una Agència Tributaria pròpia, mai hauria sortit a la llum ? Només cal recordar el cas de Banca Catalana, que es va voler presentar com un atac a Catalunya, quan era un banc que des de 1982 perdia 20.000 milions de pessetes cada any i ara per fi ja s’ha sabut de què i des de altes instàncies, és va tirar terra a sobre  i els fiscals Mena i Villarejo van tenir de anar a pasturar a altres ramats.

I els conflictes de la Revista Destino i la  Enciclopèdia Catalana, entre el mecenas  o propietari i els treballadors ?, per què cada cosa que va tocar ell, malament rai, ja que una revista tant i tant acreditada com era Destino, fins i tot en la època franquista, la va comprar ell i als quatre dia ja la va engegar a fer punyetes.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada