dilluns, 11 d’agost del 2014

1230-EN MAS, S’ESTÀ POLINT TOT EL PATRIMONI DE LA GENERALITAT

Tots sabem i amb ell encara no li cau la cara de vergonya, de que s’està venent tots els edificis que eren propietat de la Generalitat i ara ja va per vendre l’edifici “singular” a on hi ha la Borsa de Barcelona, malgrat de que la mateixa encara shi pot estar un munt d’anys. No se si algú el comprarà amb estadants a dins. A més, segons C’s, el Patrimoni de la Generalitat, que és de tots, se’l ven “a preu de saldo”.

I resulta de que tots els diners que n’han arribat a fer de lo que han  venut, les retallades ha`N estat igual, aleshores per què han fet servir aquests calerons ? doncs sobretot per pagar els seus sucosos sous –que per cert amb ell ja li va permetre l’any passat de  comprar-se un apartament a de 90 m2 a Fornells a on ja fa 49 anys que hi estiueja, però anava al Hostal S’Algaret- d’ell i del seus Consellers, dels diputats del Parlament que tots sabem de que no serveix per res i sobretot, per què a tots els expresidents de la Generalitat o del Parlament, puguin continuar gaudint de les seves pensions vitalícies, que de cap manera se les varen guanyar pas “con el sudor de su frente” sinó per què es veu de que és creuen de que Catalunya, som  “Alícia en el país de les meravelles”,  pagar els lloguers dels seus sumptuosos despatxos i la seva secretaria, el seu cotxe, el xofer i l’escolta. Si realment ho necessiten, cosa que sempre ho he dubtat, crec de que tot això els que ho haurien de pagar serien els seus partits i no pas els passerells dels catalans de a peu.

 Jo prometo de que votaré al partit  que porti que anul·larà totalment, aquest “petit” detall en el seu programa, però  que és comprometi de que si no ho complex, a dimitir.

PERE PI  CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada