dijous, 28 d’agost del 2014

1248-ORIOL JUNQUERAS VIGILA A L’ARTUR MAS PERQUÈ NO S'APARTI DEL "FULL DE RUTA"

Oriol Junqueras, com han fet tots els liders d’ ERC amb els partits que els han demanat col·laboració, al final se’ls mengen. Passa com aquell cèlebre insecte, la mantis religiosa, que es menja al seu company quan tot just l’acaba de fecundar.

Després de convencer l'Artur Mas per a que s’enmerdi fins el coll en el tema de “la consulta” i la independència, ara que Mas, encara que tard, “ha vist la llum” i voldría sortir-se’n, doncs Junqueras vigila i no el deixa. Mas ho prova tot, fins i tot oferir-li entrar en el Govern, però el d’ERC, que només porta 3 anys en el partit, amb bon criteri pels seus objectius, prefereix que, si cal, el barco de CIU s’enfonsi tot sol, amb Mas de capità al front (ja el seu pare li va regalar un timó de vaixell, quan va sortir president). Després, ERC comfía en tenir una majoría absoluta, i dirigir la Generalitat amb el seu propi criteri, i de la petita part dels catalans extremistes que els recolzen. Ah! I ja ha advertit al seu soci president, que si no fa la consulta, li retirarà el recolzament, i el deixarà caure. No se’n diu xantatge, d’això?

Senyor Mas, amb aquests amics, no li calen enemics! …i entretant, els problèmes dels catalans esperant que algú els resolgui…! Els catalans necessitem solucions ARA, i no per als temps dels nostres nets o besnets, quan vostès ja no hi seràn, i per a protestar, hauran d’anar a queixar-se al mestre armer…perquè totes aquestes cuites actuals, els semblaràn com les funcions del Circ de Buffalo Bill que, per cert, va estar cinq setmanes a Barcelona, on va arribar el desembre de 1889, amb el seu espectacle de Circ d’Indis Americans, el qual va estar emplaçat a la confluència dels actuals carrers d’Aribau i Rosselló, a prop de Gracia. Però, com en el cas dels polítics actuals, l’alt cost de l’entrada per a veure l’actuació (5 pessetes de l’època) i el temps no gaire bo, van deslluir l’espectacle. Això no obstant, aquella estada va obtenir un gran ressò, segons informen els mitjans de l’època.

No els fa vergonya donar aquests espectacles i rebentar-se els diners dels catalans d’aquesta manera?


Poden imaginar-se fàcilment el que ens fa a nosaltres la seva actuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada