dimecres, 8 d’abril del 2015

1659-Rajoy dice hoy a las mujeres maltratadas que "hay salida, no estáis solas"

El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, ha garantizado hoy que la lucha para hacer frente a la violencia contra las mujeres es "una cuestión de Estado" y ha lanzado un mensaje a las mujeres que la sufren: "Hay salida, no estáis solas".
Rajoy ha puesto en valor la labor del Ejecutivo contra esta violencia machista en su intervención en la inauguración en Ciudad Real, junto a la presidenta de Castilla-La Mancha, María Dolores de Cospedal, del I Congreso Internacional de Mujeres Rurales, etc.
És una llàstima que aquest pit que treu ara en Rajoy, en època electoralista, que està bé, si després va acompanyat de resultats eficaços, no el tregui també en els casos de desnonaments per impossibles pagaments d’hipoteques originats per la Crisi. Però, és clar, en aquest darrer cas, representaría enfrontar-se amb la Banca, Constructores i similars. I això, ¡ah, amigo! Ja és harina de otro costal.
Rajoy no para de demostrar la seva hipocresía allà on va. Ah, i la Crisi, està molt lluny d’haver-se acabat. Cert que els Bancs i grans empreses sectorials, ja l’han passada, però per al “pueblo llano”, segons opinions d’economistes de primer nivell, i publicades repetidament en els mitjans de comunicació, tardarà de 15 a 20 anys, si no més. I al final, quedaràn sense pensions, i amb sous de misèria, si un miracle no ho evita abans.

Quasi  40 anys de democràcia, per arribar fins aquí. I, com sempre en aquest país, cap responsable.

Jordi Pi Solsona
(el fill del meu pare)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada