diumenge, 19 d’abril del 2015

1679-CUANDO SUENA EL RIO, AGUA LLEVA

Per què l’actual Conseller d’Empresa de la Generalitat Felip Puig, ha de respondre de quan era Conseller de Obres Públiques, de la denúncia d’un empresari  al que, presumptament,  va exigir una comissió del 5% per adjudicar-li una obra.

Per la qual cosa, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya  estudia aquesta denúncia del empresari francés François Seroux que va fer a Udef el gener, ja que la mateixa va arribar a la Audiència Nacional,  que se’n va inhibir a favor del TSJC, al estar ”aforat”.

I aquest mateix empresari també va denúnciar que existia una operació a Panamà per blanquejar milions de dòlars i de la que estaria al corrent el germà de l’esmentat conseller Puig, Jordi i Jordi Pujol Ferrusola.

Seroux assegura que es va reunir amb  el Conseller un parell de vegades  per parlar de un projecte a Barcelona, cosa que ha desmentit el mateix, sobre la petició de cap comissió,  malgrat de que reconeix de que es varen reunir un sol cop  i que per aquest  motiu ha interposat una demanda  per vulnerar el seu honor.

Jo no conec a cap dels dos, però  tenint en compte lo desprestigiada que està i de fa temps, la classe politica que “gaudim” d’ençà de la democràcia, em crec més aviat al francés que no pas al catala i si es demostra de que no es així, ja demano excuses per els  meus mals pensaments, a la bestreta.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada