dilluns, 20 d’abril del 2015

1683-EL GOVERN, UNA VEGADA MÉS, DESOBEEIX AL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL

Perque ha confirmat de que continuarà  mantenint la seva política internacional, sense tenir en compte  la suspensió de les mateixes per part d’aquest Alt Tribunal, obrint noves ambaixades a l’estranger, malgrat  de que aquí mai tenim diners per poder pagar les factures endarrerides de les farmàcies, en canvi mai  n’han mancat  per poder pagar els sucosos lloguers de les mateixes, totes molt ben situades per allò de, que n’és de diferent de pagar tu a pagar jo , perquè les farmàcies callen i els propietaris dels edificis a on radiquen les mateixes, els desnonarien per falta de pagament, quan jo sempre he demostrat de que les mateixes, no serveixen absolutament per res, tret de satisfer l’ego d’en Mas.

El president s’obre a convocar la Junta de Seguretat  després de cinc anys sense fer-ho, per tal de demanar  més poder per els Mossos d’Esquadra. O sigui una forma com una altre de perdre el temps.

Rivera i Mas s’encaren per el yihadisme, al criticar una trobada al Marroc per un alt càrrec, Enric Vendrell, responsable d’Assumptes Religiosos de la Generalitat, amb un expulsat d’Espanya i també de Bèlgica, Ziani que havia estat un dirigent de Nous Catalans, per salafisme.

Mas ja prepara el 27-S  i de moment ja es gasta 1,5 milions d’euros per la seva publicitat,  doncs el Govern ja va adjudicar el 10 d’abril el contracte  a l’empresa Focus Media, per gestionar  la publicitat institucional  amb la que l’Executiu Català , difondrà  entre la ciutadania l’objectiu del seu avançament electoral, que es publicarà en els principals mitjans de comunicació estatals  i catalans. Ja ho podeu comprovar,  que per una altre  ximpleria d’en Mas, segur que ni han de calés per malbaratar i en canvi encara amaga el que va costar la costellada del 9-N, ja que la vicepresidenta Joana Ortega, es nega a contestar  una bateria de preguntes  sobre aquest tema, que li van fer per escrit per part del PP al Parlament.

Catalunya canvia el nom del seu ens  “antitortures” doncs ara se’n dirà: Mecanisme  Català  per la Prevenció de la Tortura i d’altres Tractes o Penes Cruels , Inhumanes o Degradants per eludir el Tribunal  Constitucional, ja que la nova institució manté les mateixes funcions que l’anterior, inhabilitada el mes passat. Allò de feta la llei feta la trampa o sigui una sessió de maquillatge per poder continuar amb el desafiament al TC, ja que  segons el protocol de Nacions Unides,  només pot realitzar-les cada  Estat, però mai una Autonomia .   

I no acabaríem.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada